Tag: unik

TERBAIK PUNYA : T-shirt…

TERBAIK PUNYA : T-shirt…

Assalammualaikum semua…ana tak tau nak buat en3 apa hari nie, jadi macam-macam laman web dan juga ana buat blogwalking untuk mencari idea..tapi masih juga tak dapat idea…tiba-tiba je ana type pasal t-shirt kat google images dan nampak bju t-shirt yang cantik2 lah jugak..apalagi, jom kita lihat kalau ada yang berkenan.. Kalau pakai baju nie..tentu pejahat…

Read More Read More

1,155 total views, no views today

Tangga Unik Woi…

Tangga Unik Woi…

Assalammualaikum semua..dah petang pun,rasa sekejap je masa berlalu hari nie..hehehe,you all semua tentu pernah impikan mempunyai rumah dua tingkat atau 100 tingkat???betul tak???tapi pernah tak you all impikan mempunyai tangga yang begitu unik dan membuat orang begitu tertarik dengannnya….tentulah nak kan??? sebab nak lain dari yang lain kan??? Pape pun you all tengok jelah gambar…

Read More Read More

1,055 total views, 2 views today

5 Meja Unik Abad Ini…

5 Meja Unik Abad Ini…

Assalammualaikum semua…meja merupakan sesuatu yang amat penting dalam kehidupan kita..yeke???walaupun bagi ana tak adalah penting mana pun..hehehe,meja digunakan untuk belajar, buat meeting,menulis dan paling penting untuk makan..hahaha,tapi you all semua pernah tak melihat meja seperti ini???? Jangan ingat kenderaan je ada enjin,meja pun ada tau.. Apa Ahli sumo nie buat bawah meja… Nak beli BMW…

Read More Read More

1,446 total views, no views today

Kotak Oh Kotak…

Kotak Oh Kotak…

Assalammualaikum semua….kotak pun nak amik part dalam ini blog tau…hehehe, yamg ana nak cerita kat sini bukanlah pasal kumpulan popular indon tu tapi adalah sebuah kotak yang boleh di kategorikan sebagai antara yang terbaik dan kreatif di dunia…hehehe…nak tulis panjang-panjang malas lah pulak jadi layan jelah gambar ini…hehehe Kotak rokok seperti keranda…hehehe Ini sesuai lah…

Read More Read More

1,150 total views, no views today

Jom Main Lego…

Jom Main Lego…

Assalammualaikum semua….apa khabar hari nie you all semua…ana sentiasa sihat..Alhamdulillah..siapa minat main lego??? Angkat ibu jari…hurm kalau ada yang minat main lego, jom main lego dengan ana nak tak???hehehe…siapa kata permainan lego untuk kanak-kanak je??? padahal dari lego pun boleh bua duit taw..hehehekalau you all nak tahu macam-macam design dan bentuk kita boleh buat taw???…

Read More Read More

1,854 total views, no views today

Pin It on Pinterest