Tag: Segmen |giveaway

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa

Segmen blogwalking ceria bersama Anizz Annisa. Pertama kali join segmen dengan Anizz nie tapi ana pilih untuk join segmen ini sebab dengan segmen nie dapat menambahkan lagi kenalan dikalangan para blogger. Macam mana nak join segmen nie? Senang je.. Klik pada banner untuk join segmen. Syarat-syarat :  1) Follow blog Anizz Annisa **kalau yang masih belum follow**…

Read More Read More

2,886 total views, 2 views today

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Assalammualaikum semua, selang satu hari lagi kita akan menyambut hari Malaysia. Yang mana sebenarnya ialah sempena memperingati hari penyambungan Tanah Melayu dengan Sabah dan Sarawak. Jadi di sebabkan itu mommy irra buat segmen ini.  Apabila orang dah buat segmen. Ana tukang join je lah. Jom nyatakan kecintaan terhadap Malaysia dengan Join segmen nie. Klik kat…

Read More Read More

2,729 total views, no views today

Pin It on Pinterest