Tag: pelik

Terbaik daeri ladang….

Terbaik daeri ladang….

Assa;ammualaikum semua…Sapa suka makan kat sini???angkat tangan…hehehe, nanti ana belanja anda semua makan tapi kat dalam ini entri lah…hehehe, nak ke tak nak??? kalau tak nak tak apa lah, tak nak paksa…. Hurm tiba-tiba lak pagi ini anacakap pasal makanan…kenapalah kan2??? Bukan apa ada beberapa makanan yang boleh di kategorikan sebagai unik, so apa lagi…

Read More Read More

894 total views, no views today

Tempat duduk ini unik….

Tempat duduk ini unik….

Assalammualaikum semua readers, tadi tiba-tiba terfikr pasal kerusi je sepanjang nak balik ke bilik dari kelas tadi jadi sampai je kat bilik,pergilah jumpa pak cik google jap dan tengok gambar-gambar menarik,jadi terjumpalah gambar-gambar kerusi yang boleh di kira sebagai unik dan pelik…hehehe…apa lagi,jom layan… Kerusi ala-ala pokok gitu..hehehe Ada rupa orang tak???  seperti berada di…

Read More Read More

852 total views, no views today

Motor Baik punya…

Motor Baik punya…

Assalammualaikum you all…salam perjuangan…marilah kita bersyukut kepada Allah kerana kita manusia adalah makhluk yang begitu mulia dan di berikan akal yang tak terbatas…. sebab apa ana cakap macam itu????sebab kita manusia adalah satu-satu makhluk yang di kurniakan akal fikiran yangpaling sempurna di dunia…betul tak?? kali ini ana nak tunjukkan bukti akal manusia terhadap motor yang…

Read More Read More

1,363 total views, no views today

Terbaik punya…

Terbaik punya…

Assalammualaikum semua…selamat pagi…dalam diam-diam tanpa kita sedar dah bermulalah sesi persekolahan bagi tahun 2011…rasa baru semalam je tahun 2010 datang bertamu..hehehe, tapi hari ini rasa macam malas je rasanya nak bangun tidur..hehehe, bukan apa mungkin dah di manjakan dengan cuti 3 hari kot..hahaha.. Hurm apa yang terbaik ea yang ana nak tunjukkan kat antum semua…

Read More Read More

794 total views, no views today

cantik betul lampu tidur nie….

cantik betul lampu tidur nie….

Assalammualaikum semua readers..selamat berhjung minggu ana ucapkan kepada anda….tiba-tina terfikir pasal lampu tidur….kenapalah agaknya ea??? hehehe… Tapi ana yakin sangat-sangat semua kat sini mempunyai lampu tidur di setiap bilik tidur betul tak???? jangan tak mengaku pula ea??? nak cakap pasal lampu tidur ini lah kan, lampu tidur nie mempunyai pelbagai jenis design dan bentuk, tapi…

Read More Read More

1,015 total views, no views today

Keajaiban sungai ciptaan Allah

Keajaiban sungai ciptaan Allah

Assalammualaikum semua…..berlumba-lumba ea para blogger kita mengupdate blog masing-masing hari ini…tapi tulah semuanya pasal kedatangan 2011..hehehe..kepada yang melangsungkan perkahwinan dan pertuangan selamat pengantin baru dan selamat bertunang ana ucapkan… hurm ana nak ceritakan tapi ana cerita dengan menunjukkan gambar, malas nak type panjang-panjang.heheheana nak ceritakan pasal keindahan dan keunikan sungai ciptaan Allah..jom kita tengok….. sungai…

Read More Read More

1,054 total views, no views today

Telefon bimbit ke???

Telefon bimbit ke???

Assalammualaikum…ahlan wasalan ila 2011..hehehe..sekejap rasanya dah 2011 maka akan bertambah lagilah usia kita setahun naik lagi dan lagi..hehehe…semua dah ada Azam baru ke untuk 2011…Ana macam biasa jelah Azam nak dapatkan pointer terbaik lagi-lagi cuma tinggal berapa bulan lagi nak grade…yahooo.hehehe Hurm nak tanyalah kat you all semua, you all rasa ini telefon bimbit ke…

Read More Read More

1,145 total views, no views today

Kreatif tak???

Kreatif tak???

Akal manusia yang Allah berikan tidak terbatas dan sering di ilhamkan di dalam item atau rekaan sesuatu barang…kali ini ana nak tunjukkan antara basikal unik yang ana rasa terunik antara semua..hehehe..pape pun thankz kat pak cik google, pasal gambar-gambar ini… bila lah agaknya nak sampai ke destinasi nie…penat dah… Nak bawa moto tak ada lesen…

Read More Read More

1,330 total views, no views today

Kali ini rambut pula….

Kali ini rambut pula….

Assalammualaikum semua…selamat bercuti dan berehat bersama keluarga tercinta ana ucapkan walaupun ana tak pulang ke kampung untuk bersama keluarga…Dah sarapan ke belum??? kalau belum sarapan lah sambil layan blog ana ea??? hehehe…hurm kali ini rambut pula?? apa yang ana nak cakapkan ea??? Hurm kalau nak tahu apa yang ana nak cakapkan ini,jom kita tengok picture…

Read More Read More

818 total views, no views today

Helmet pun ada yang unik

Helmet pun ada yang unik

Assalammualaikum….siapa kat sini tak suka pakai helmet???angkat kaki…ahh kan semua tak suka pakai helmet, mengaku pun ingatkan semua tak nak mengaku tadi..hehehe..tapi nak tanyalah, betul ke helmet ini mampu menghalang kepala kita dari pecah ketika kemalangan??? Rasanya kalau di takdirkan kepala pecah, pecah ngak kan, tapi helmet ini adalah ciri keselamatan,jangan lak tak pakai helmet…

Read More Read More

731 total views, no views today

Pin It on Pinterest