pelik

Kapal Oh Kapal…..

Assalammualaikum semua….selamat petang, Kapal….ada kapal terbang dan laut, tapi pernah tak jumpa kapal terbang yang

949 total views, no views today

5 Pendrive Terbaik…..

Assalammualaikum semua….selamat malam, penat sungguh hari ini ana rasa…jap lagi nak tidur..hehehe,awal tak??? tapi apa

2,360 total views, no views today

Stadium Unik…

Assalammualaikum semua…siapa yang minat sukan seperti bola sepak dan krekit???angkat ketiak…hahaha.tak boleh kan??? kali ini

942 total views, no views today

Antara bangunan Unik di Dunia…..

Assalammualaikum readers….pernah tak you all semua melihat bangunan yang boleh di kategorikan unik??? hehehe…sebelum ini

1,160 total views, no views today

Batu Unik di Dunia….

Assalammualaikum semua…batu adalah salah satu elemen yang ada di dalam muka bumi ini…batu juga di

931 total views, no views today

Tandas kita….

Assalammualaikum semua…ada apa dengan tandas??? tentulah semua tahu kan??? takkan lah tak tahu..hehehe..tapi bukan ana

1,188 total views, no views today

Rumah Pokok…

Assalammualaikum semua…Pernah tak you all semua impikan rumah atas pokok seprti time kita kanak-kanak??? tak

1,464 total views, no views today

topi buat semua….

Assalammualaikum semua, tadi saje2 jelah pergi kat google tak tahu nak buat apa,last-last adalah ternampak

608 total views, no views today

Kalau nak Tidur mesti ada????

Assalammualaikum semua…tak mengantuk lagi ke nie??? ana dah mula mengantuk tahap gaban ni…hehehesebab apalah ana

815 total views, no views today

Pen yang terbaik punya…..

Assalammualaikum….malam ini malam yang penuh dengan keindahan walaupun rasa begitu sejuk..huhuhu… jadi anda semua dapatlah

1,056 total views, no views today

Pin It on Pinterest