Tag: pelik

Kapal Oh Kapal…..

Kapal Oh Kapal…..

Assalammualaikum semua….selamat petang, Kapal….ada kapal terbang dan laut, tapi pernah tak jumpa kapal terbang yang agak pelik designya,begitu juga dengan kapal laut…kalau tak pernah, nie yang nak tunjukkan pada you all semua akan ke kreatifan manusia mereka sesuatu benda…itulah hebatnya kekuasaan Allah kurniakan kepada kita..cuma ianya digunakan dengan cara yang betul atau salah….jom kita tengok…

Read More Read More

986 total views, no views today

5 Pendrive Terbaik…..

5 Pendrive Terbaik…..

Assalammualaikum semua….selamat malam, penat sungguh hari ini ana rasa…jap lagi nak tidur..hehehe,awal tak??? tapi apa ana kisah, penat kot..hehehe.. Pendrive pada suatu ketika dulu hanya ada satu design jekan???? tapi kini dah ada bermacam-macam design, dulu hanya satu Gb tapi sekarang dah besar-besar gb dia…dunia dah berubah,maka semua kena berubah,dulu disket sekarang pendrive,masa akan datang…

Read More Read More

2,417 total views, no views today

Stadium Unik…

Stadium Unik…

Assalammualaikum semua…siapa yang minat sukan seperti bola sepak dan krekit???angkat ketiak…hahaha.tak boleh kan??? kali ini ana ingat nak tunjuk stadium yang boleh dikatakan unik di saentero dunia…kalau dah tengok,jemput-jemputlah tengok lagi, tapi kalau belum meh rapat-rapat…hehehe…tanpa membuang masa lagi jom kita layan…hehehe Kalau main kat sini umpama main kat atas gunung je…hehehe Stadium nie kat…

Read More Read More

971 total views, no views today

Antara bangunan Unik di Dunia…..

Antara bangunan Unik di Dunia…..

Assalammualaikum readers….pernah tak you all semua melihat bangunan yang boleh di kategorikan unik??? hehehe…sebelum ini anda pernah tengok rumah unik tapi kali ini ana nak tunjukkan bangunan unik pulak…hehehetapi semua bangunan ini semua berada d overseas dan tidak terdapat di Malaysia…. cantik kan bangunan ini, macam sebuah kereta…hehehe.. bangunan nie tak jatuh taw….hehehe nie lagi…

Read More Read More

1,204 total views, no views today

Batu Unik di Dunia….

Batu Unik di Dunia….

Assalammualaikum semua…batu adalah salah satu elemen yang ada di dalam muka bumi ini…batu juga di percayai mempunyai semangat oleh sesetengah orang… betul ke??? entahlah ana pun tak tahu..hehehe…hurm tapi pernah ak you all semua tengok batu yang boleh di katakan unik,kalau belum ana nak tunjukkanlah nie..hehehe Batu yang ada rupa gajahkan???? Batu inilah yang dikatakan…

Read More Read More

967 total views, no views today

Tandas kita….

Tandas kita….

Assalammualaikum semua…ada apa dengan tandas??? tentulah semua tahu kan??? takkan lah tak tahu..hehehe..tapi bukan ana nak cerita pasal fungsi tandas kat sini..takde kerja ke??? hehehe…nak cakap pasal kualaiti tandas kita vpun bukan tau…malas, you all pun dah tahukan…tapi nak cerita kat sini adalah pasal papan tanda tandas..pernah tak you all tengok papan tanda tanda tandas…

Read More Read More

1,210 total views, no views today

Rumah Pokok…

Rumah Pokok…

Assalammualaikum semua…Pernah tak you all semua impikan rumah atas pokok seprti time kita kanak-kanak??? tak pernah??? Bez tahu kalau ada rumah kat atas pondok…dulu ana kecil-kecil dah ada rumah atas pokok tapi bukan rumahlah tapi pondok…hehehe Tapi kalau dapat rumah atas pondok…eh bukan2, tapi atas pokok seperti gambar kat bawah nie kan bez…hehehe..sapa sokong??? angkat…

Read More Read More

1,534 total views, no views today

topi buat semua….

topi buat semua….

Assalammualaikum semua, tadi saje2 jelah pergi kat google tak tahu nak buat apa,last-last adalah ternampak topi yang boleh dikatakan agak unik…. anda semua pernah tak tengok topi-topi yang agak unik sebelum ini??? apa??? pernah….baguslah, ana barulah 1st time tengok nie terus jadikan entri..hehehe… Tak berat ke kepala tu pak cik…hehehe agak berat ke depan topi…

Read More Read More

656 total views, no views today

Kalau nak Tidur mesti ada????

Kalau nak Tidur mesti ada????

Assalammualaikum semua…tak mengantuk lagi ke nie??? ana dah mula mengantuk tahap gaban ni…hehehesebab apalah ana rasa letih sangat-sangat nie….huhuhu…tapi sebelum tidur kita kena ada katil…krang pernah tak tidur kat atas katil seperti ini???? Katil yang tak memerlukan tempat yang luas..hehehe Jangan di sangka tiada manusia dalam tengkorak…hahaha Perangkap jika ada pencuri datang, leh selamatkan diri…hehehe…

Read More Read More

851 total views, no views today

Pen yang terbaik punya…..

Pen yang terbaik punya…..

Assalammualaikum….malam ini malam yang penuh dengan keindahan walaupun rasa begitu sejuk..huhuhu… jadi anda semua dapatlah baca ana punya blog ini…hehehe, kali ini nak sakap dan tunjukkan gambar tentang pen yang unik..hehehe. sudah bersediakah anda???kalau dah mari kita tengok gambar ini…hehehe Inilah capsul yang paling orang suka hehehe pen tapi gaya macam ubat gigi kan???hehehe pen…

Read More Read More

1,146 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest