Tag: motor.

KAMI MAT MOTOR BUKAN MAT REMPIT

KAMI MAT MOTOR BUKAN MAT REMPIT

Rasanya ramai yang tersalah sangka mengenai mat motor ini…ramai yang melabelkan mat motor ini adalah mat rempit… Sebenarnya mat motor dan mat rempit adalah dua golongan yang berbeza tetapi mempunyai minat yang sama iaitu meminati motorsikal… Mat motor nie banyak yang suka modified moto bukan kerana untuk berlumba seperti mat rempit tetapi kerana minat yang…

Read More Read More

588 total views, 0 views today

WE ARE BIKERS WE ARE BROTHERS

WE ARE BIKERS WE ARE BROTHERS

Assalammualaikum semua…sape kat sini bikers ataupun mat motor…angkat motor..hehehe…kalau you all nak tau we are bikers we are brothers nie macam slogan tuk mat moto di luar sana tak kiralah ber cc kecil ke besar ke….kalau mat motor tetap mat motor…. Kalau you all semua nak tau lah,dalam dunia mat motor nie walaupun kita tak…

Read More Read More

419 total views, 0 views today

NAIK KAPCAI PAKAI FULLFACE

NAIK KAPCAI PAKAI FULLFACE

Assalammualaikum….selamat kembali ke blog ana yang sentiasa berhabuk sebab xda entry baru yang ana post…rasanya ad sebulan kot…oklah kali nie nak cerita sal fullface helmet lak…. Seperti semua maklum fullface nie hanyalah dipakai oleh mereka yang menungang moto berkuasa tinggi atau senang cite yg atas 250cc lah…tapi bagaimana pula kalau naik kapcai tapi pakai fullface….pelik…

Read More Read More

490 total views, no views today

Motor Harley Masa Kini..

Motor Harley Masa Kini..

Assalammualaikum semua..hari nie ana agak berasa seperti kebosanan yang melampau kerana tiada kerja yang boleh ana lakukan….sapa-sapa yang ada kerja lebih tu pas-pas kanlah kepada ana ea???hehehe…jadi ana pun pergilah cari kerja kat Mr google tadi sehinggalah ana jumpa motor idaman ana iaitu harley davidson…tapi bukan design biasa-biasa tapi luar biasa….. Motor ala-ala rupa harimau…

Read More Read More

970 total views, no views today

Pin It on Pinterest