Tag: lifestyle…

Cermin Mata Masa Kini….

Cermin Mata Masa Kini….

Assalammualaikum semua…sekarang nie dah ada bermacam-macam cermin matakan??? yang dahulunya di pakai bagi mereka yang rabun jauh mahupun dekat tapi sekarang menjadi seperti sebuah trebd yang diikuti oleh ramai anak muda pada masa ini…hehehe.. cermin mata macam nie biasalahlan???terutama yang minat kpop..hehehe Tapi pernah tak you all tengok cermin mata bawah nie???? macam tanduk rusa…

Read More Read More

1,257 total views, no views today

6 Gadgets yang wajib dibawa ke mana sahaja….

6 Gadgets yang wajib dibawa ke mana sahaja….

Assalammualaikum semua anak muda masa kini….tentu ada yang tengah bersiap-siap untuk pergi gathering sahabat blogger kan??? ana tak dapat pergi..huwaaaa…nak guling-guling kat tilam je ana rasa nie…hahaha..kepada mereka yang pergi tu gud luck ana ucapkan kat you all semua….. Tapi you all semua tahukan trend anak muda masa kini yang begitu meminati gadget niekan??? so…

Read More Read More

2,069 total views, no views today

Pin It on Pinterest