Tag: kreatif

Penanda Buku Kreatif…

Penanda Buku Kreatif…

Assalammualaikum semua…ana pasti you all semua suka membaca betul tak??? kalau tak takkanlah you all suka berblogwalking dan juga suka mengupdate blog kan??? tapi you all selalu habis ke baca novel tu??? tentu akan sambung juga kan bila ada masa jadi tentulah you all perlukan penanda buku, right???? Jadi kat bawah nie ana nak tunjukkanlah…

Read More Read More

3,676 total views, no views today

Bas vs Perhentian Bas

Bas vs Perhentian Bas

Assalammualaikum semua…you all tentu selalu naik bas kalau nak gerak mana-manakan??? jadi sebelum naik bas tentu you all akan duduk di perhentian bas kan tuk tunggu bas…. tapi pernah tak you all duduk kat perhentian bas yang agak unik dan juga menaiki bas yang boleh dikira sebagai kreatif….kalau tak caya ada semua tu…jom tengok gambar…hehehe…

Read More Read More

1,632 total views, no views today

Pin It on Pinterest