Tag: kpop video

KPOP ZONE : B.A.P VERSUS C CLOWN

KPOP ZONE : B.A.P VERSUS C CLOWN

Assalammualaikum semua…rasanya dah lama ana tak mengupdate lagu2 korea di blog ana nie kan……macam biasa kali nie dalam segmen yang dah lama ana tak buat di dalam blog ini iaitu kpop zone yang sentiasa menghimpunkan lagu terbaik kpop thun ini….. Artis yang ana pilih kali ini ialah dua kumpulan yang semakin meningkat naik iaitu b.a.p…

Read More Read More

934 total views, 1 views today

GUDNYTEZ SEMUA….

GUDNYTEZ SEMUA….

Assalammualaikum semua…tentu you all semua pelik nape ana ucapkan selamat malam awal sangatkan??? sebenarnya bukan apa pun, ana cuma nak kongsikan lagu korea yang ingatkan ana masa kecik2 dulu yang mana setiap kali kita tido tentu mak kita akan dodoikan kita…. Lagu tersebut adalah baby good night nyanyian kumpulan B1A4 yang dianggotai oleh lima anak…

Read More Read More

639 total views, 3 views today

KPOP ZONE- K Will ( Please Dont )

KPOP ZONE- K Will ( Please Dont )

Assalammualaikum semua, Kpop Zone kini Kembali semula setelah sekian lama menyepo, untuk mengimbau kembali mengenai segmen KPOP ZONE ini ialah merupakan segmen yang menyiarkan lagu dari dunia kpop kegemaran pemilik blog ini, lagu2 kpop terpilih merupkan lagu terbaru ataupun yang baru penulis dengar untuk dikongsikan bersama anda semua (skema gila ayat…hehehe) Lagu pilihan ana pada…

Read More Read More

710 total views, 1 views today

KPOP ZONE | BOYFRIEND

KPOP ZONE | BOYFRIEND

Assalammualaikum semua…kali ini KPOP ZONE telah memilih kumpulan yang baru bertapak di korea dan mungkin ada yang sudah mengetahui mengenai kumpulan ini, kumpulan yang ana gembar gemburkan ini adalah kumpulan BoyFriend…. Kumpulan ini menampilkan 6 orang anak muda yang boleh dikatakan agak kiut dengan penampilan yang boleh memikat hati wanita di luar sana…artis tebaru daripada…

Read More Read More

665 total views, 2 views today

KPOP ZONE | Heo Young Saeng-let it go

KPOP ZONE | Heo Young Saeng-let it go

Assalammualaikum semua….dah lama sungguh ana tak mengupdate blog kesayangan jantung intan payung ana nie kan??? tapi pape pun ana tetap juga bersyukur sebab ada juga yang sudi follow blog ana nie lagi…terima kasih yang tak terhingga ana ucapkan kat you all semua…. Oklah untuk segmen KPOP ZONE minggu ini ana nak berkongsi lagu nyanyian Heo…

Read More Read More

708 total views, no views today

KPOP ZONE | N-Train

KPOP ZONE | N-Train

Famous producer Kim Chang Wan, who’s known for discovering the likes of Kim Gun Mo, Clon, andChae Yeon, recently came forth with his very own idol group named N-Train. The boys recently released their debut MV, and have now followed up today with the release of their first single, “One Last Cry.” Under MediaLine Entertainment, N-Train is the label’s ambitious project…

Read More Read More

887 total views, 3 views today

KPOP ZONE | X-5 The Show is Over

KPOP ZONE | X-5 The Show is Over

Assalammualaikum semua..rasanya ana dah lama tak bercerita mengenai artis KPOP di KPOP Zone ini…hari ini ana telah memilih kpop band baru yang digelar sebagi X-5…anda semua mungkin dah memngetahui mengenai kemunculan band ini yang mana lagi hebat daripada ” kpop tiruan” 24:7 malaysia tu..hehhehe Artis di bawah naungan open world entertaiment ini juga digelar sebagai…

Read More Read More

748 total views, no views today

KPOP ZONE | Kim Tae Won- Resonate

KPOP ZONE | Kim Tae Won- Resonate

Assalammualaikum semua..selamat pagi ana ucapkan kepada you all semua…Kpop zone menemui anda lagi pagi ini…hari ini ana telah memilih lagu Resonate nyanyian penyanyi Kim Tae Won yang sebelum ini pernah popular bersama kumpulan G.O.D yang merupakan kumpulan paling meletup di korea dalam 20 an nie… Sekarang ini dia telah bergerak secara solo di dalam bidang…

Read More Read More

620 total views, no views today

KPOP ZONE | BIG BANG LOVE SONG

KPOP ZONE | BIG BANG LOVE SONG

Assalammualaikum semua…apa kaba kepada Fan KPOP semua..rasanya ana agak lambat jugak untuk mengupdate blog mengenai lagu Kumpulan popular korea Big Bang ini…pada minggu lepas mereka berjaya merampas kejuaraan carta Music Bank daripada kumpulan cn blue dengan lagu Love song ini… 715 total views, 1 views today

715 total views, 1 views today

KPOP ZONE | CN BLUE Thank you

KPOP ZONE | CN BLUE Thank you

Assalammualaikum semua….selamat pagi ana ucapkan walaupun jam sudah menunjukkan pukul 10.30 pagi…hehehe.segmen kpop zone menemui anda sekali lagi, kali ini ana nak sharekan lagu kumpulan CN BLUE yang berjudul thank u ataupun kamsa hamnida dalam bahasa koreanya… Pape pun dengarlah kehebatan lagu Thank you a.k.a kamsa hamnida nie… oklah video nie ana ambil dari youtube…

Read More Read More

929 total views, no views today

Pin It on Pinterest