Tag: kpop starz

KPOP ZONE | TOP 5 FAMOUS MALE RAPPER

KPOP ZONE | TOP 5 FAMOUS MALE RAPPER

Rasanya dah lama tak update blog ana nie pasal kpop kan…jadi kali ini teringin nak update sal kpop nie…lagipun asal blog nie dulu pun sal kpop je kan.. Oklah tak nak cerita merepek lagi..kali ini ana ingin post mengenai 5 top male rapper korea… Ok berikut adalah antara kedudukan daripada kedudukan kelima sehingga yang paling…

Read More Read More

972 total views, no views today

KPOP VERSUS : BOYFRIEND VS C CLOWN

KPOP VERSUS : BOYFRIEND VS C CLOWN

Assalammualaikum semua…tengah watpe semua???tentu masing2 tengah layan maharajalawak mega kan??? betul tak?? jangan tak ngaku lak, al maklumlah ana pun tengah layan sama ngak sekarang…hehehe…Tapi bukan kisah tu ana nak citer kat entry ana nie tapi yang ana nak cerita adalah mengenai segmen terbaru kpop di blog ana nie…. Segmen tersebut adalah Kpop versus iaitu…

Read More Read More

769 total views, no views today

KPOP ZONE | FT ISLAND HELLO HELLO

KPOP ZONE | FT ISLAND HELLO HELLO

Assalammualaikum semua…jom kita hello2 kat orang bukan goodbye2 ea??? nie lagu kumpulan Ft island yang mana sebenarnya dah lama keluar tapi ana baru je nak berkongsi kat blog ana nie terutama bagi peminat FT ISLand dan KPOP semua… Jom kita layaaan KPOP….hehehe 1,384 total views, 1 views today

1,384 total views, 1 views today

Heartsore story- Whee Sung

Heartsore story- Whee Sung

Assalammualaikum semua…siapa peminat KPOP kat sini, jom pergi solat zuhur bagi yang dah masuk waktu lah…hurm kali ini ana nak cerita pasal lagu yang boleh dikatakan barulah dengan dah 4 minngu lagu nie dimainkan secara live di music bank…jadi yang tak tahu pasal lagu nie,leh lah tengok dan dengar lagu nie…memang bez lah…laaaaaayaaaaaaannnnnnnnnnn…………..  894 total…

Read More Read More

894 total views, no views today

FT ISLAND IS BACK

FT ISLAND IS BACK

Assalammualaikum semua..rasanya dah agak lama Ft Island tak muncul dengan single baru kan??? dengar cerita kumpulan yang popular dengan lagu Love Love Love nie dah buat single baru bahkan meletup-meletup kat jepun sebab walaupun Korea band tapi mereka popular dan paling digemari di Jepun..pape pun jom layan video terbaru Kumpulan nie… FT ISLAND 1,025 total views,…

Read More Read More

1,025 total views, no views today

TVXQ Dulu Dan Sekarang….!!!

TVXQ Dulu Dan Sekarang….!!!

Assalammualaikum everyone…you all semua sihat ke hari nie???ana agak kurang sihat pagi nie,terasa seolah-olah seperti nak demam je pagi nie…huhuhu,hrm you all tentu pernah dengar nama TVXQ nie kan???satu kumpulan yang sudah diangkat kepada lagenda muzik korea…untuk pengetahuan you all juga,maybe ramai yang dah tahu pasal nie iaitu selain mengunakan nama TVXQ,kumpulan ini juga mengunakan…

Read More Read More

1,340 total views, no views today

ZE:A ( children the empire )

ZE:A ( children the empire )

Assalammualaikum semua,nak buat en3 pasal kumpulan ze:a pulak harin nie..hehehe,ze:a merupakan band yang boleh dikatakan naik sama dengan kumpulan B2ST tetapi agak tenggelam sedikit berbanding beast…kumpulan ini popular melalui single pertama mereka Mazeltove dan diikuti oleh lagu lain seperti All day dan Level Up…Jom kita mengenali lagi mengenai 9 anak muda yang berpangkalan di Star…

Read More Read More

946 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest