Tag: korea drama..

Sinopsis Goblin Drama Korea

Sinopsis Goblin Drama Korea

Rasanya agak lama juga ana tak layan cerita-cerita Korea nie… tapi baru-baru nie ada satu cerita yang dikatakan agak best untuk dilayan sehingga viral jugalah cerita nie dekat laman media sosial. Goblin Buat Aku Terjebak Kembali Dengan Drama Korea Sekali layan satu episod drama Goblin terus buat ana rasa nak layan episod seterus dan seterusnya…

Read More Read More

2,939 total views, 0 views today

LELAKI VERSUS KOREAN DRAMA

LELAKI VERSUS KOREAN DRAMA

Assalammualaikum semua….korean drama dengan perempuan memang dah sinonim…tapi kalau dengan lelaki pulak…tentu ramai yang cakap lelaki layan korea drama nie lembut..betul ke??? Macam ana pun memang meminati korea drama kerana kebanyakanya tidak lah meleret penceritaanya berbanding drama melayu…dan sejujurnya ana tak minat tengok drama melayu…. Tapi ana pernah melihat seorang sahabat ana yang terlalu obses…

Read More Read More

792 total views, no views today

I HEAR YOU VOICE

I HEAR YOU VOICE

Assalammualaikum all kpopers drama….rasanya dah lama ana tak update pasal cerita korea yang baharu kan…kali ini ana nak share mengenai cerita terbaru di channel ONE HD astro… Cerita yang ana maksudkan adalah cerita I hear you voice….cerita ini mengisahkan Park Soo Ha yang boleh membaca fikiran seseorang….dan peguam bela awam jang hye sung… Hye sung…

Read More Read More

570 total views, no views today

Full House Take 2

Full House Take 2

 Assalammualaikum semua…sape kat sini peminat tegar cerita korea??? tentu ramai kan?? Jadi tentu you all layan ngak cerita korea terbaharu yang tengah main kat chanel ONEhd channel 393 kat astro tu kan kan???cerita yang ana nak kongsi nie adalah cerita Full House Take 2… Cerita nie mengisahkan tentang dua orang band group kpop yang popular…

Read More Read More

751 total views, no views today

DREAM HIGH….

DREAM HIGH….

Assalammualaikum semua..rasanya dah lama ana tak cerita pasal drama korea nie kan??? ana semalam agak sedih lah juga..bukan sebab tak dapat makan ke apa..tapi yang ana sedihkan sebab tak dapat tengok cerita drama korea yang tengah meletup kat KBS sekarang nie,dream high….alaaaa kan ada ulangan???memanglah tapi sabtu nie ana kena kerja..memang tak dapatlah..nanti download jelah..hehehe…

Read More Read More

993 total views, no views today

Pin It on Pinterest