Tag: dance

Apakah itu C-Walk….

Apakah itu C-Walk….

Assalammualikum semua….alhamdulillah dah abis pun mid-term OE..hehehe, dahlah sakit perut time jawab exam  tadi,Alhamdulillah lah subjek tadi senang, kalau tak??? tak tahulah apa jadi nasib ana terhadap subjek tu…hehehe…Tapi nak di jadikan cerita time ana nak print asignment, tiba-tiba pc CC kena masuk virus…mencanak orang cc tu, tapi Alhamdulillah lah assignment tu tak hilang…. Hurm…

Read More Read More

825 total views, no views today

Pin It on Pinterest