Tag: cerita aku

KPI : Pilih Kasih Atau Penilaian Sebenar

KPI : Pilih Kasih Atau Penilaian Sebenar

Setiap tahun pastinya akan ada penilaian tahunan yang akan dilakukan oleh majikan terhadap setiap para pekerjanya, tak kiralah yang berkerja dengan kerajaan mahu pun yang berkerja swasta. Markah KPI atas dasar apa?? Namun adakalanya terlintas dalam fikiran ana nie samada markah KPI yang diberikan oleh pegawai ataupun orang atas jabatan kita memberikan markah kepada kita…

Read More Read More

1,368 total views, no views today

Tangan Berpeluh Sebuah Anugerah

Tangan Berpeluh Sebuah Anugerah

Tangan berpeluh ataupun kata specifik dia Hyperhidrosis pasti membuatkan si pemiliknya tidak selesa kerana tangan mereka kerap basah dan berpeluh… Tangan Berpeluh petanda baik atau buruk Ana juga merupakan salah seorang daripada individu yang menghidapi penyakit ini. Tangan ana memang kerap berpeluh. Namun adakah ianya sesuatu yang baik ataupun sebaliknya. Bagi ana yang dah kena…

Read More Read More

1,400 total views, no views today

#GooseySelfie Contest By Mytown

#GooseySelfie Contest By Mytown

#GooseySelfie Contest by Mytown nie diadakan bersempena pembukaan Mytown Shooping Center yang mana hanya dengan beeselfie sahaja kita berpeluang untuk memenangi hadiah sehingga RM10,000. MyTown Shooping Center ini ¬†akan dibuka awal 2017 di Jalan Cochrane yang mana Shopping Center ini akan bersambung dengan Ikea Cheras. Ada lebih 450 outlet nanti kat dalam Shooping Center nie…memamg…

Read More Read More

1,009 total views, no views today

Macam Mana Nak Mengatasi Stress

Macam Mana Nak Mengatasi Stress

Stress ataupun tekanan hidup nie memang menghantui setiap individu di muka bumi nie… kalau tak dapat kawal perasaan, kadang-kadang boleh bertukar jadi hulk..semuanya serba tak kena je.. Bila dah stress kadang-kadang macam-macam perkara kita cuba lakukan… Bermacam-macam cara kita lakukan kadang-kadang agar dapat mengurangkan perasaan tekanan (stress) yang menghantui kita nie. Dan ini ana nak…

Read More Read More

1,157 total views, no views today

Aku Dan Manchester United

Aku Dan Manchester United

Aku mula-mula mengenali pasukan Manchester United (MU) nie daripada bapa akulah, masih aku ingat lagi masa tu aku umur 6 tahun dan jersi pertama yang aku dapat adalah jersi Manchester United. Dan sejak tu aku memang minat gilalah dengan team yang famous dengan jolokan Red Devils tu… Era Kegemilangan United Ingat lagi, masa tu pun…

Read More Read More

990 total views, 6 views today

3 Tahun Mencintaimu

3 Tahun Mencintaimu

3 Tahun Mencintaimu Terasa seperti semalam baru ku kenali dirimu Terasa seperti baru semalam aku ungkapkan lafaz sakinah buatmu Hari nie genap 3 tahun bersamamu Banyak suka dan duka telah dilalui bersama Adakala kau merajuk Adakala tu aku pula yang merajuk Tapi itu semua bukan untuk saja-saja Tapi hanya sekadar menarik perhatian Hari nie dah…

Read More Read More

1,192 total views, no views today

GIFTS FOR CHRISTMAS THAT ARE PERFECT FOR ANYONE

GIFTS FOR CHRISTMAS THAT ARE PERFECT FOR ANYONE

The holiday season is just around the corner and everyone seems to be busy shopping for gifts as everything goes on sale. However there are some of us who find it hard to squeeze out time with finishing off things at work and preparing their own home. But no worries as for those who are…

Read More Read More

1,275 total views, no views today

Aku Bukan Malaikat

Aku Bukan Malaikat

Aku hanyalah insan biasa Sama seperti mereka semua Aku hanyalah insan Yang pasti tak lari daripada kesilapan Aku bukan Malaikat Yang sentiasa ada iman di dada Adakala iman meningkat Adakala iman menurun Kerna aku hanyalah insan Dan bukannya Malaikat Aku bukan Malaikat Usahlah terlalu memuji Kerna aku gusar Riak menanti Aku seperti kau Kau seperti…

Read More Read More

1,580 total views, 2 views today

anazarin.com kini berwajah baharu

anazarin.com kini berwajah baharu

Korang yang masuk dalam blog ana nie perasan tak yang ana dah tukar theme blog ana nie??? Ke korang still tak perasan lagi perubahan baharu anazarin.com nie??? Jadi disebabkan ana dah berwajah baharu nie, ana nak tanyalah kat readers ana nie, ok tak blog nie dengan theme nie? Ke theme lama lagi senang untuk korang…

Read More Read More

706 total views, no views today

Pin It on Pinterest