Tag: bola

BRAZIL KE PENTAS FINAL

BRAZIL KE PENTAS FINAL

Assalammualaikum semua…tentu kaki bola semua dah tau keputusan separuh akhir pertama yang menemukan dua gergasi amerika latin iaitu brazil dan uruguay… Kalau yang tak tahu jangan risau ana bagitau kat you all ea…pagi tadi alhamdulillah ana dapat bangun untuk menyaksikan perlawanan epik nie yang menyaksikan brazil menang 2-1 Gol2 brazil dijaringkan oleh fred dan paulinho…

Read More Read More

653 total views, no views today

SKUAD N9 Dalam Bahaya…

SKUAD N9 Dalam Bahaya…

Assalammualaikum semua….tengok tajuk ana gerun tak???hehehe..tapi inilah yang bakal berlaku kepada barisan Pasukan Bola Sepak Negeri Sembilan yang mana hanya mencatatkan 3 kemenangan dalam 7 perlawanan liga Super Malaysia musim ini.. Kekalahan terbaru yang di hadapi oleh Pasukan Negeri Sembilan adalah kekalahan kepada Selangor walaupun telah mendahului pada babak pertama..ini bukan sahaja mengusarkan ana sebagai…

Read More Read More

646 total views, no views today

Yahooo n9 menang lagi malam nie…

Yahooo n9 menang lagi malam nie…

Assalammualaikum semua…ana betul-betul gembira nie..nak tahu tak kenapa???  tak nak tahu takpelah….tapi nak bagitahu ngak… n9 menang malam nie….. yang tak tahu malam nie n9 lawan t-team… Pasukan n9 menang 3-1 hasil jaringan idris karim 2 gol dan juga Firdaus 1 lagi gol Pape pun teruskan perjuangan Jang n9soulcrewz sentiasa menyokong anda semua Hoben Jang…

Read More Read More

770 total views, no views today

Pin It on Pinterest