Tag: blog

TESTING….

TESTING….

Assalammualaikum semua….dah solat subuh belum???? Yang belum tu cepat2 bangun solat subuh nohhh…tak guna puasa tak solat… Nie nak testing guna blogger droid sebab sekarang rata2 blogger sudah menggunakan aplikasi daripada android nie…dah mudah sekarang nie… Dahulu kna guna laptop untuk update blog nie…sekarang senang dah…guna handphone pun dah boleh…dah tak ada alasan untuk mengupdate…

Read More Read More

854 total views, no views today

ANA VS BLOG

ANA VS BLOG

Assalammualaikum semua…rasanya dekat 3 tahun ana dah berkecimpung dengan dunia alam maya nie….ada banyak kenangan manis namun tak jugak lupa kenangan pahitnya…. Namun ana cuma bersemangat masa mula2 berkecimpung dalam dunia blog nie…saat itu masih bergelar seorang pelajar maka banyak masa dihabiskan dengan mentelaah dan juga berbloging… Namun bermula pertengahan 2011 ana mula slow dengan…

Read More Read More

739 total views, no views today

FOLLOWER,SEKALI SAHAJA

FOLLOWER,SEKALI SAHAJA

Assalammualaikum semua,terlebih dahulu ana nak memohon maaf andai entry kali ini agak kasar dan membuat anda semua terasa terutama blogger newbie macam ana nie…sebenarnya ana tak layak untuk mengupas entry begini…sekadar perkongsian bersama termasuk diri ana sendiri Follower,sekali sahaja yang ana maksudkan adalah mereka follower blog kita kerana kita follow blog mereka dan tanpa keikhlasan…

Read More Read More

759 total views, no views today

BILA PAGEVIEW KOSONG

BILA PAGEVIEW KOSONG

Assalammualaikum all reader and blogger….korang pernah tak mengalami situasi begini,bila korang update blog korang tapi takda sape melawat,senaang cite pageview kosong…. Kalau yang baru menceburkan diri ana rasa mungkin ada yang mengalaminya….tapi yang dah lama nie….ada ke??? Apa yang you all rasanya??? Nak give up terus ke?? Atau berusaha lagi untuk menarik kembali pembaca anda…

Read More Read More

889 total views, no views today

FOLLOWER VERSUS PAGEVIEW

FOLLOWER VERSUS PAGEVIEW

Assalammualaikum semua…..sekarang nie ana rasa tentu ramai blogger yang tengok bola   kan antara kelantan vs jdt… Ana nak tanyalah kat you all semua,mana satu yang you all kejar ea?? Follower ke pageview yang penting pada blog you all…. Memanglah tak dinafikan yang kedua2 nya amat penting kepada sesuatu blog…tapi adakah anda yakin yang semua follower…

Read More Read More

808 total views, no views today

SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

SANTAI BEN ASHAARI | KENAPA AKU SEORANG BLOGGER

Assalammualaikum semua…hari ini idea ana langsung hilang entah ke mana..ana pun tak tahu..jadi ana nak join segmen BEN ASHAARI ini..ok tajuk karangan yang ana kena buat untuk peperiksaan subjek Cikgu Ben adalah kenapa aku seorang blogger??? Sebab ana masuk ke alam blogger yang penuh dengan cabaran ini adalah kerana ana ingin mencabar diri ana agar berani membuat…

Read More Read More

4,275 total views, 1 views today

BEN CARI BLOG BARU LAH…

BEN CARI BLOG BARU LAH…

Assalammualaikum semua…terasa nak menaip je hari nie..jadi ana nak join segmen Bro Ben sebab nak type pun bukanya ada idea sangat nie..hehehe Kalau you all nak tahu ana nie memang suka sangat berblogwalking tapi ana lagi suka jadi silent reader berbanding menonjol seperti orang lain..hehehe 5 blog baru yang ana suka : 1)  bicara mak…

Read More Read More

3,586 total views, no views today

BEN ASHAARI GEGAR LAGI………..

BEN ASHAARI GEGAR LAGI………..

Assalammualaikum semua…ana rasa ana nak gegar lagi lah dengan BRO BEN ASHAARI nie… rasa tak puas pulak join contest sebelum nie…jom join ramai2..gerenti tak menyesal… kalau nak join klik banner atas tu ea??? 6,258 total views, no views today

6,258 total views, no views today

BEN ASHAARI WAT GILA LAGI

BEN ASHAARI WAT GILA LAGI

Assalammualaikum semua..ben ashaari wat gila lagi pada masa rehat nie,kali nie dia suruh buat en3 yang mana kena ada 100 patah perkataan, tajuknya adalah kenapa ana nkie nak join sangat segmen ben ashaari nie.. sebab utama dia senang je Seperti biasanya ben ashaari ini adalah seorang blogger yang boleh dikatakan hebat sebab dalam sehari boleh…

Read More Read More

1,148 total views, 2 views today

YUYU ZULAIKHA-FERRERO RANDOM GIVEAWAY

YUYU ZULAIKHA-FERRERO RANDOM GIVEAWAY

You all kenal ke gadis kat atas tu??? tentu kenalkan nielah Yuyu Zulaikha, blogger femes gitu..hehehe ini merupakan 1st time join yuyu punya contest..apalagi jom kita cuba nasib..hehehe 860 total views, no views today

860 total views, no views today

Pin It on Pinterest