Tag: art

Coffee Art…

Coffee Art…

Assalammualaikum semua..terutama pengemar coffee..hehehe,tapi jangan risau jika ada yang tak minat coffee pun boleh singah-singah di Inspirasiku…hurm yang gemar coffee bie tentu tau kan pasal coffee yang banyak terdapat di cafe-cafe bukan sahaja di seluruh Malaysia bahkan terdapat di saentero dunia dan digemari oleh berjuta-juta penduduk dunia… Gambar beruang…hehehe Pelbagai aneka bentuk art..tapi rasa sama…

Read More Read More

1,361 total views, no views today

Lukisan Pensil…Gempak Seh!!!!

Lukisan Pensil…Gempak Seh!!!!

Assalammualaikum semua…selamat pagi dan selamat hari jumaat..hehehe,hari jumaat je selalu kita lihat adalah hari yang mana semua penduduk bumi akan insafkan..hehehe,masjid pun penuh je,sedangkan hari lain tak ada pun macam tu kan???kenapa lah agaknya kan??? oklah nie sebagai muqadimah je,tapi you all tahu tak yang sebenarnya lukisan pensil begitu indah dan cantik..tapi semuanya mestilah dengan…

Read More Read More

859 total views, no views today

Pin It on Pinterest