Guna Dashing Dan Menang Ke Manchester.

Guna Dashing Dan Menang Ke Manchester.

Derby Manchester sentiasa dinantiĀ²kan oleh kaki bola bukan sahaja di England bahkan seluruh dunia termasuklah Malaysia yang juga menerima tempiasnya. Dan disebabkan itu jugalah, Dashing yang juga merupakan peneraju wangian lelaki di Malaysia juga memahami inspirasi kebanyakkan lelaki tentang dunia bola sepak. Atas aspirasi tersebut, DASHING menganjurkan lagi peraduan Let’s Go Manchester! dan ini merupakan…

Read More Read More

1,898 total views, 3 views today

Pasti Ingat Allah Bila Ada Anak Kecil

Pasti Ingat Allah Bila Ada Anak Kecil

Pastinya ramai pasangan di luar sana berlumba-lumba untuk mendapatkan zuriat bagi melengkapkannya menjadi sebuah keluarga yang lengkap. Namun pernahkah kita terfikir akan hikmah dan kebaikan yang pasti kita akan perolehi apabila dikurniakan seorang cahaya mata hadir ke dalam hidup kita??? Dan apabila adanya anak kecil ini sedikit sebanyak mampu membuatkan kita lebih mengingati Sang Pencipta.…

Read More Read More

2,690 total views, no views today

Skuad Negeri Sembilan 2018

Skuad Negeri Sembilan 2018

Negeri Sembilan telah mengumumkan senarai pemain yang akan membarisi skuad berkenaan bagi saingan Liga Super musim 2018. Seramai 23 orang pemain itu telah diumumkan sendiri oleh Presiden Bola sepak NS iaitu Datuk Seri utama Mohammad Hassan di Hotel Klana Resort. Berikut merupakan senarai pemain skuad Hobin Jang Hobin. tugas utama kapten pasukan akan disandang oleh…

Read More Read More

7,290 total views, 16 views today

Selamat Datang 2018, Lupakan 2017

Selamat Datang 2018, Lupakan 2017

Hari ini kita telah memasuki tahun baharu ataupun mungkin permulaan fasa baharu buat kita semua menuju ke arah yang lebih baik selepas ini. Tahun 2017 yang kita baharu sahaja tinggalkan pastinya akan ada kenangan manis dan baik sepanjang 365 hari kita berada di dalamnya. Yang manis itu pastinya akan kita bawa untuk dijadikan sebagai kenangan…

Read More Read More

1,350 total views, 2 views today

Negeri Sembilan, PKNP FC Layak Ke Liga Super

Negeri Sembilan, PKNP FC Layak Ke Liga Super

Pasukan tempat ketiga dan Keempat Liga Perdana musim ini Negeri Sembilan dan PKNP FC akan beraksi di dalam saingan liga utama iaitu Liga Super Malaysia musim hadapan.   NS dan PKNP berjaya menempatkan diri mereka ke dalam saingan utama Liga Malaysia itu dan tersenarai dalam kelompok 12 pasukan yang akan beraksi di Liga Super selepas…

Read More Read More

3,797 total views, no views today

Atasi Ketakutan Di Night Of Fright 5 Sunway Lagoon.

Atasi Ketakutan Di Night Of Fright 5 Sunway Lagoon.

Korang seorang yang penakut??? Seorang yang agak berani??? Ataupun seorang yang ingin melepaskan stress??? Kalau korang ada benda nie korang bolehlah berkunjung ke Sunway Lagoon untuk turut serta di Night Of Fright 5 yang diadakan sehingga 31 Oktober ini sahaja (jumaat hingga ahad sahaja). Pada hari sabtu yang lalu, ana bersama sahabat blogger Kelab Blogger…

Read More Read More

3,186 total views, 2 views today

Giroud Buat Lagi

Giroud Buat Lagi

Oliver Giroud merupakan salah seorang pemain yang perlu sentiasa diawasi oleh pemain pertahanan kerana sentiasa menjadi magis jaringan gol selagi perlawanan belum lagi berakhir. Arsenal perlu menunggu sehingga lewat perlawanan untuk menang ke atas Red Star Belgrade sebentar tadi. Gol tunggal 5 minit sebelum tamat hasil sepakan overhead Ollivier Giroud. Arsenal mendapat Kelebihan beraksi dengan…

Read More Read More

2,129 total views, 2 views today

Kenapa Aku Gagal

Kenapa Aku Gagal

Pernahkah kita terfikir walaupun usaha banyak macam mana pun kita masih lagi gagal untuk mencapai kejayaan??? Walau apa jua kita cuba lakukan untuk berjaya namun tiada jua kejayaan yang hadir di depan mata kita???. Kenapa Aku Gagal Apabila kita gagal, apakah perkara pertama yang akan kita lihat terlebih dahulu??? Adakah terus menerus menyalahkan takdir ataupun…

Read More Read More

2,216 total views, 2 views today

7 Sebab Kabinet Dapur IKEA Tidak Sesuai Untuk Rumah Anda

7 Sebab Kabinet Dapur IKEA Tidak Sesuai Untuk Rumah Anda

Ramai pemilik rumah di Malaysia akan menjadikan IKEA, kedai perabot dari Sweden sebagai tempat pertama untuk dituju apabila mencari perabot rumah. Barangan keluaran IKEA memang dikenali dengan konsepnya yang minimalis, kemas dan jimat ruang. Selain itu, sifat produknya yang dibungkus nipis dan boleh dipasang sendiri menjadikannya popular di kalangan rakyat Malaysia.   Namun begitu, tahukah…

Read More Read More

21,898 total views, 84 views today

Berapa Cristiano Ronaldo Dapat Setiap Kali Buat Instagram Review?

Berapa Cristiano Ronaldo Dapat Setiap Kali Buat Instagram Review?

Siapa yang tak kenal nama Cristiano Ronaldo, bila sebut je nama pemain nie, orang yang tak minat bola pun akan tahu siapakah gerangannya. Cristiano Ronaldo merupakan pemain bola sepak terkenal dunia dan kini beraksi bersama pasukan Real Madrid di La Liga dan skuad kebangsaan Portugal, telah diumumkan sebagai atlet yang mendapat bayaran tertinggi 2017. Hampir…

Read More Read More

1,582 total views, no views today

Pin It on Pinterest