Category: Uncategorized

Nak Pergi Stadium Tengok Bola Tapi Isteri Tak Bagi? Ini Yang Korang Perlu Lakukan

Nak Pergi Stadium Tengok Bola Tapi Isteri Tak Bagi? Ini Yang Korang Perlu Lakukan

Lelaki dan bola sepak begitu sukar untuk dipisahkan. Dan rasanya memang kebanyakkan lelaki dan rasanya sekarang nie perempuan pun berlumba-lumba nak menyaksikan bola sepak secara siaran langsung di stadium walaupun ada siaran yang dipancarkan melalui Televisyen. Tapi tulah, bila pasukan dah tengah perform dan kawan-kawan sekerja berkobar2 nak menyaksikan perlawanan bola sepak di stadium tapi…

Read More Read More

977 total views, no views today

Jersi Malaysia Edisi Terhad

Jersi Malaysia Edisi Terhad

Sukan Sea Kuala Lumpur pada masa ini srmakin hangat berlangsung dan rasanya hampir setiap hari seluruh rakyat Malaysia bercerita mengenainya. Ada juga yang bercerita mengenai atlit wanita negara yang cun bak model dan ada yang bercerita mengenai prestasi semasa atlit negara di padang. Dan yang paling menariknya Sukan Sea kali ini diadakan dalam bulan kemerdekaan…

Read More Read More

1,585 total views, 2 views today

Pembukaan Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 Terbaik

Pembukaan Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 Terbaik

Malam tadi yang juga merupakan tanggal 19 Ogos 2017 secara rasminya Sukan Sea Kali Ke 29 membuka tirainya secara rasmi. Boleh dikatakan pembukaan rasmi kali ini adalah antara yang terbaik sepanjang 29 ┬ákejohanan yang telah diadakan sebelum ini. Walaupun hanya menonton televisyen sahaja dah rasa kemeriahan dan kecantikannya, macam manalah yang menonton secara siaran langsung…

Read More Read More

1,083 total views, 3 views today

Manchester United Menang Besar

Manchester United Menang Besar

Manchester United semakin menampakkan corak permainan menyakinkan dan begitu ketara melihat Mourinho mahukan kejayaan pada musim ini buat pasukan Red Devil itu. Malam ini juga anak buah Mourinho sekali lagi berjaya mencatatkan kemenangan kedua dengan jaringan sebanyak 4 gol tanpa bolos. Martial Hero Manchester United Martial boleh diangkat sebagai hero pasukan kerana sebelum kemasukan pemain…

Read More Read More

612 total views, no views today

Selamat Tinggal Ultras Malaya

Selamat Tinggal Ultras Malaya

Ketika ini nama ultras Malaya terus gah dipersada sukan tanah air yang begitu sinonim dalam menyokong skuad kebangsaan terutamanya sukan yang membabitkan Harimau Malaya iaitu bola sepak Malaysia. Seperti kebiasaanya ada yang menyokong dan ada juga yang mengeji tapi itu semua bukanlah halangan utama bagi komrad ultras Malaya (UM07) ini. Janji utama mereka adalah menyokong…

Read More Read More

841 total views, no views today

Kecewa, Terlepas Menjadi Sukarelawan Sukan Sea KL 2017

Kecewa, Terlepas Menjadi Sukarelawan Sukan Sea KL 2017

Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 merupakan Sukan Sea yang ke 29 dan Malaysia telah diangkat sebagai tuan rumah untuk sukan paling berprestij di Asia Tenggara. Kali terakhir Malaysia menjadi tuan rumah adalah pada tahun 2001 yang mana pada masa itu juga Malaysia muncul sebagai Juara keseluruhan. Tapi disebalik rasa semangat untuk turut serta bersama-sama sebagai…

Read More Read More

1,162 total views, no views today

Harga Tiket Sukan Sea Kuala Lumpur 2017

Harga Tiket Sukan Sea Kuala Lumpur 2017

Sukan Sea Kuala Lumpur 2017 akan berkunjung tiba dalam 12 hari lagi. Sudah semestinya rata-rata rakyat Malaysia tidak sabar menantikan kehadiran Sukan Terbesar Asia Tenggara tersebut. Ada beberapa sukan yang membolehkan kita masuk ke dalamnya secara percuma namun ada juga beberapa sukan yang memerlukan kita membeli tiket untuk masuk ke dalam menyaksikannya. Menurut Menteri Belia…

Read More Read More

10,866 total views, 8 views today

10 Gambar VANDALISM Paling GENIUS!! Nombor 9 Tu Gila Kreatif !!

10 Gambar VANDALISM Paling GENIUS!! Nombor 9 Tu Gila Kreatif !!

Vandalism merupakan sesuatu perkara yang salah di sisi undang-undang kerana merosakan harta benda awam. Namun adakalanya vandalism ini kadang kalanya ada tangan kreatif yang menjadikan sesuatu itu menarik dan kelakar untuk dilihat. Ana nak share sikit mengenai 10 Vandalism paling kreatif setakat ini dan yang nombor 9 paling kreatif. #1 Ufo Kidnapping A Cow In…

Read More Read More

1,377 total views, 4 views today

Selamat Hadir Ke Dunia Puteriku

Selamat Hadir Ke Dunia Puteriku

Hari ini baru ana berkesempatan untuk mencoretkan sebuah cerita mengenai puteri pertama ana dan zaujah yang juga merupakan anak kedua kami. Selamat datang puteriku. Alhamdulillah puteri kami hadir ke dunia pada Jam 0341 pagi bersamaan 23 Julai 2017. Hadirnya puteri kami tu genap-genap 40 minggu. Seronok rasanya selepas 2 tahun akhirnya kami sekali lagi dianugerahkan…

Read More Read More

584 total views, 3 views today

Thiago Augusto Bakal Lagenda Felda United

Thiago Augusto Bakal Lagenda Felda United

Terasa teringin untuk bercerita sedikit mengenai Thiago Augusto pemain import yang paling berjaya dalam pasukan Felda United. 2 Hatrik dalam 2 Perlawanan Berturut-turut Pemain ini membuktikan bahawa beliau merupakan pemain import yang benar-benar berbaloi untuk ditandatangani oleh Felda United. Hatrik ketika menentang pasukan T-Team malam tadi memberikan petanda bahawa beliau pemain import terbaik yang berada…

Read More Read More

618 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest