Category: Resepi

Apa Yang Menarik di Pretz n Beanz

Apa Yang Menarik di Pretz n Beanz

Dah lama sebenarnya nak mencuba makan di Pretz n beanz nie..dan yang tak sangkanya, ingatkan macam kiosk je seperti Auntie Anne tu tapi rupa-rupanya ada restoran… Nak dijadikan cerita, restoran terdekat dengan rumah ana adalah di Mont Kiara, tapi yang bestnya sampai tersesat-sesat nak cari restoran nie…sebab bukan susah pun nak cari sebenarnya tapi waze…

Read More Read More

1,668 total views, no views today

Resepi Cream Puff Enak

Resepi Cream Puff Enak

Rasanya agak lama ana tak share resepi dekat dalam blog nie… selalunya yang ana update pasti sukan, kalau tak sukan pasti bersarang jela blog anazarin nie..hehehe.. Disebabkan ana bercuti hari nie ana nak share resepi cream puff enak.. nampak senang nak buat tapi rupanya lagi senang makan daripada menyediakanya..hahahaha Oklah, jom ana tunjukkan apa bahan-bahan…

Read More Read More

2,725 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest