Atasi Ketakutan Di Night Of Fright 5 Sunway Lagoon.

Atasi Ketakutan Di Night Of Fright 5 Sunway Lagoon.

Korang seorang yang penakut??? Seorang yang agak berani??? Ataupun seorang yang ingin melepaskan stress??? Kalau korang ada benda nie korang bolehlah berkunjung ke Sunway Lagoon untuk turut serta di Night Of Fright 5 yang diadakan sehingga 31 Oktober ini sahaja (jumaat hingga ahad sahaja). Pada hari sabtu yang lalu, ana bersama sahabat blogger Kelab Blogger…

Read More Read More

766 total views, no views today

Giroud Buat Lagi

Giroud Buat Lagi

Oliver Giroud merupakan salah seorang pemain yang perlu sentiasa diawasi oleh pemain pertahanan kerana sentiasa menjadi magis jaringan gol selagi perlawanan belum lagi berakhir. Arsenal perlu menunggu sehingga lewat perlawanan untuk menang ke atas Red Star Belgrade sebentar tadi. Gol tunggal 5 minit sebelum tamat hasil sepakan overhead Ollivier Giroud. Arsenal mendapat Kelebihan beraksi dengan…

Read More Read More

455 total views, 5 views today

Kenapa Aku Gagal

Kenapa Aku Gagal

Pernahkah kita terfikir walaupun usaha banyak macam mana pun kita masih lagi gagal untuk mencapai kejayaan??? Walau apa jua kita cuba lakukan untuk berjaya namun tiada jua kejayaan yang hadir di depan mata kita???. Kenapa Aku Gagal Apabila kita gagal, apakah perkara pertama yang akan kita lihat terlebih dahulu??? Adakah terus menerus menyalahkan takdir ataupun…

Read More Read More

580 total views, 4 views today

7 Sebab Kabinet Dapur IKEA Tidak Sesuai Untuk Rumah Anda

7 Sebab Kabinet Dapur IKEA Tidak Sesuai Untuk Rumah Anda

Ramai pemilik rumah di Malaysia akan menjadikan IKEA, kedai perabot dari Sweden sebagai tempat pertama untuk dituju apabila mencari perabot rumah. Barangan keluaran IKEA memang dikenali dengan konsepnya yang minimalis, kemas dan jimat ruang. Selain itu, sifat produknya yang dibungkus nipis dan boleh dipasang sendiri menjadikannya popular di kalangan rakyat Malaysia.   Namun begitu, tahukah…

Read More Read More

1,768 total views, 22 views today

Berapa Cristiano Ronaldo Dapat Setiap Kali Buat Instagram Review?

Berapa Cristiano Ronaldo Dapat Setiap Kali Buat Instagram Review?

Siapa yang tak kenal nama Cristiano Ronaldo, bila sebut je nama pemain nie, orang yang tak minat bola pun akan tahu siapakah gerangannya. Cristiano Ronaldo merupakan pemain bola sepak terkenal dunia dan kini beraksi bersama pasukan Real Madrid di La Liga dan skuad kebangsaan Portugal, telah diumumkan sebagai atlet yang mendapat bayaran tertinggi 2017. Hampir…

Read More Read More

524 total views, no views today

Liga Perdana Buat Aku Turun Stadium

Liga Perdana Buat Aku Turun Stadium

Bermula tahun 2013 merupakan detik hitam buat seluruh penyokong bola sepak Negeri Sembilan selepas pasukan hobin Jang hobin menamatkan saingan liga super ditangga tercorot liga yang sekaligus menjerumuskan Negeri Sembilan untuk beraksi di Liga Perdana ataupun Liga Premier Malaysia. 2014 Tahun Paling Kerap Aku Ke Stadium Boleh dikatakan pada tahun nie aku paling kerap turun…

Read More Read More

817 total views, no views today

F1 Terakhir Di Sepang Buat Ramai Berduka

F1 Terakhir Di Sepang Buat Ramai Berduka

Sukan Formula One rasanya begitu sinonim bukan sahaja di Malaysia bahkan di seluruh dunia pastinya setiasa hadir di bibir mereka berbicara mengenai sukan permotoran tertua di dunia. Malaysia melalui Litar Sepang menjadi hos kepada acara sukan ini bermula pada tahun 1999 dan paling mencuri tumpuan Malaysia pada masa itu juga adalah Pasukan Sauber Petronas yang…

Read More Read More

1,070 total views, 5 views today

Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) Bukan Sekadar Kunyit

Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) Bukan Sekadar Kunyit

Rasanya ramai yang mengetahui mengenai khasiat js kunyit sehinggakan ianya amat baik untuk diamalkan oleh wanita terutamanya ibu yang lepas melahirkan cahaya mata. Tapi rasanya tak ramai yang tahu Jus Kunyit nie sebenarnya juga amat sesuai di amalkan oleh kaum lelaki macam ana nie.hehehe. Jus Asam Kunyit Madu (JAKM) bukan sekadar kunyit. Baru-baru ini ana…

Read More Read More

1,212 total views, 3 views today

Shatavari Himalaya Buat Ummi dan Afeeya Gembira

Shatavari Himalaya Buat Ummi dan Afeeya Gembira

Sejak kebelakangan ini, zaujah seolah-olah macam tertekan dan semua nie gara-gara selepas doktor maklumkan yang susu badan zaujah kurang kerana baby afeeya tidak membesar dengan normal. Bila dah jadi macam tu, ana dengan tebalkan muka tanya kat group mak-mak mengenai suppliment yang boleh dan selamat untuk zaujah dan afeeya bagi tambah susu badan. Masa tu,…

Read More Read More

2,266 total views, 6 views today

Menghukum Tanpa Bukti

Menghukum Tanpa Bukti

Baru-baru ini negara dihadirkan satu berita yang menyayat hati apabila Pusat Tahfiz Darul Quran Ittifaqiyah terbakar yang menyebabkan seramai 23 orang terkorban dalam nahas yang menyayat hati ini. Selepas peristiwa ini berlaku, rasanya ramai yang membuat andaian tanpa usul periksa terlebih dahulu di media sosial seolah-olah mereka lebih tahu akan cerita yang sebenarnya tanpa usul…

Read More Read More

1,192 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest