Alhamdulillah sekejap je dah masuk Ramadan keempat kita sebagai umat Islam berpuasa. Dan pastinya setiap kali berpuasa kita akan memilih makanan atau minuman yang baik dan kalau boleh mampu memberikan kekenyangan sehingga masuknya waktu berbuka puasa.

Ini Sebab Korang Kena Berbuka Dengan Susu Kambing Lazz

Ada dua variasi yang korang boleh ambil sebagai minuman utama untuk bersahur dan berbuka puasa. Macam ana, ana akan minum Susu Kambing Lazz campuran Kurma sepanjang puasa tahun ini.

Antara sebab utama ana memilih untuk minum susu kambing sebab ana nie jenis yang susah nak makan makanan berat² untuk bersahur jadi biasanya ana akan menjadikan susu kambing sebagai menu utama bagi mendapatkan pahala bersahur, rugi puasa tapi tak sahur.

Alhamdulillah Bertenaga Hingga Masuk Waktu Berbuka

Alhamdulillah sepanjang mengambil susu kambing kurma daripada lazz nie, rasa lain macamlah puasa kali ini, rasa bertenaga je dan tak adalah rasa macam lemah seperti sebelum² nie.

 

Dan yang paling penting dan ana risaukan adalah gastrik dan paling menariknya sepanjang puasa kali ini ana tak kena pun serangan gastrik sepanjang mengambil susu kambing kurma lazz nie.

Korang juga ana sarankan kena ambil masa berbuka ataupun sebelum menunaikan solat sunat Tarawikh, sebabnya biasanya bila nak taraeikh nie badan kita pasti lemahkan??? Tapi dengan susu lazz korang akan kembali bertenaga dan dapat beribadat dengan tenang.

Oklah korang kalau nak cuba susu lazz nie korang bolehlah dapatkannya melalui Whatsapp ke 60108232600

atau online www.lazzdelivery.com

Untuk maklumat lanjut, boleh ke

FB:www.facebook.com/lazzsusukambinghq

atau

IG: www.instagram.com/lazzsusukambinghq

4,893 total views, 3 views today

2 Replies to “SEBAB UTAMA KORANG PERLU BERPUASA DENGAN SUSU KAMBING LAZZ”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.