Dashing Sport Gaya Baharu Lelaki Aktif

Dashing Sport Gaya Baharu Lelaki Aktif

Sekarang nie bahang panas semakin menjadi-jadi dan ini menyebabkan badan kita cepat mengeluarkan peluh dan berbau.Ini sedikit sebanyak akan menyebabkan ketidakselesaan kepada lelaki mahupun orang sekelilingnya.

Itu sebablah pada masa kini,deodorant dan minyak wangi pastinya kena sentiasa dibawa bersama, sebabnya bagi mengelakan badan daripada berbau.

Baru – baru ni, Dashing mengeluarkan produk penjagaan diri khas untuk lelaki yang aktif iaitu Dashing Sport, iaitu Deodorant dan juga Eau De Toilette atau Bahasa mudahnya, minyak wangi. Sesuai untuk mereka yang senang berpeluh. Seperti produk keluaran Dashing yang lain, keluaran terbaru ni mempunyai aura yang menampilkan keyakinan dan sifat maskulin tapi masih mengekalkan ciri esen moden.

Macam sesuai pula Dashing keluarkan produk diaorang kali ini, sebabnya senanglah nak cari deodorant dan minyak wangi buat badan ana yang kerap berpeluh ini, almaklumlah metabolisma kuat sangat kot.hehehe.

Hitman dan Golden Boot Eau De Toilete dan Deodorant terbaharu Dashing.

Kalau sebelum ini, Dashing mengeluarkan wangian MCFC Hattrik dan Ultimate Kick sebagai wangian dan deodorant mereka. Tapi kali ini Hitman dan Golden Boot pastinya akan terus menjadi kegilaan lelaki aktif bersukan mahupun lelaki yang memikirkan gaya maskulin.

DASHING Hitman
Diciptakan khas untuk lelaki aktif yang sentiasa bersedia ke mana sahaja. Di dahului dengan aroma kesegaran Citrus dan Ice Cucumber. Diikuti dengan nota Sichuan pepper dan Lavender berserta dengan Patchouli dan Gaiac Wood, menjadikab wangian  daya tarikan  yang semestinya meningkatkan keyakinan setiap lelaki aktif.
DASHING Golden Boot
Mempunyai haruman yang lebih Musky dan menggoda. Aroma dari daun Rhubarb dan Pimento memberikan kehangatan maskulin kepada si pemakai, manakala kombinasi kayu Kashmir dan Leather memberikan aroma kelelakian maskulin yang memukau dan tidak dapat dilupakan.

Deodorant dan Eau De Toilette ini boleh korang dapatkan dengan harga RM12.90 untuk semburan deodorant manakala Eau De Toilette pula berharga RM24.90 bagi 50ml.

5,442 total views, 12 views today

One Reply to “Dashing Sport Gaya Baharu Lelaki Aktif”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This