Menu Istimewa Ini Pasti Memukau Korang di Me’nate Steak Hub

Me’nate Steak Hub nie rasanya semua dah tahu kan??? Yelah nama gah yang menyajikan makanan berasaskan steak.

Oh ye, tapi korang tahu tak bersempena dengan bulan Ramadan nanti, Me’nate ada membuat buffet berbuka puasa sepanjang bulan Mulia umat Islam nanti.

Menu Berbuka puasa yang korang boleh dapatkan di rangkaian restoran ini

pinjam jap gambar menu daripada Nina Miza

Amacam??? banyakkan menu yang korang boleh jadikan sebagai juadah berbuka puasa. memang makan sampai kekeyangan lah nanti korang nie.

 

Menu rare yang korang tak jumpa kat tempat lain, hanya di Me’nate Restoran

credit YB Shehan

Ah, korang cuba teka apa yang sedang bergolek kat dapur pemanggang tu??? kambing??? alaaa kambing mana ada rare mana, semua tempat ada kot. kalau korang nak tahu kat sini korang boleh makan rusa panggang, tapu jangan risau daging lembu dan yang lain pun masih ada lagi.

Harga Buffet Ramadhan ME’NATE
RM79.90 dewasa
RM39.90 kanak-kanak (5-11thn)

Note : Menu Ala-Carte (8:30pm – 11pm) Sila order steak!

Kalau korang nak makan steak masa bulan Ramadan nanti pun boleh, dan ianya bermula pada pukul 8.30 malam. jadi pas perkena buffet masih nak order pape yang ala carte, order je.

Tempahan
012-2944425 Cik Aidah
011-27058455 Encik Farid

Cawangan Restoran Me’nate

Restoran Me’nate SteakHub mempunyai sebanyak 4 cawangan. Buffet Ramadhan 2018 ‘Western & Local Delicacies Buffet terdapat di semua cawangan mereka. Korang boleh lah pergi ke Me’nate yang berdekatan dengan area kawasan tempat tinggal korang. Cawangan Me’nate terdaoat di Ampang jaya, Setapak, Bandar Baru Bangi dan Shah Alam. Kalau korang tak tahu kat mana tempatnya, Korang waze jer , pastu ikut arahan waze gerenti sampai.

Info lebih tepat dan lebih padat, korang tengok kat
Facebook : https://www.facebook.com/menatesteakhub/
Instagram : 
https://www.instagram.com/menatesteakhub

5,604 total views, 6 views today

2 thoughts on “Menu Istimewa Ini Pasti Memukau Korang di Me’nate Steak Hub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This