Sukan Sea Kuala Lumpur pada masa ini srmakin hangat berlangsung dan rasanya hampir setiap hari seluruh rakyat Malaysia bercerita mengenainya. Ada juga yang bercerita mengenai atlit wanita negara yang cun bak model dan ada yang bercerita mengenai prestasi semasa atlit negara di padang.

Dan yang paling menariknya Sukan Sea kali ini diadakan dalam bulan kemerdekaan Malaysia iaitu pada bulan ogos. Sudah semestinya semangat cintakan negara sedang membuak2 dikalangan para penyokong team Malaysia dan atlet untuk memberikan yang terbaik buat negara tercinta Malaysiaku.

Jersi Malaysia Awesome Edisi Terhad

Disebabkan itu juga ramai yang berlumba-lumba membuat jersi negaraku, Jersi Malaysia dan jersi yang mengambarkan Sukan Sea Kuala Lumpur dan juga hari kemerdekaan yang akan datang.

Budak Bola juga tidak ketinggalan membuat baju edisi terhad buat penyokong fanatik pasukan kebangsaan bagi edisi kali ini.

Amacam korang??? Menarik tak jersi edisi terhad buat korang turun ke stadium bagi menyokong atlet negara kita beraksi di Sukan Sea dan juga menyambut hari kemerdekaan nanti.

Harga jersi Malaysia ini juga boleh dikatakan agak murah iaitu berharga RM50 sehelai.

Jadi tunggu apa lagi korang boleh dapatkan Jersi ini di Instagram @BudakBolaOfficial ataupun hubungi admin budak bola di talian 0132614680.

Cepat!!! Sementara stok masih ada…

4,403 total views, 2 views today

One Reply to “Jersi Malaysia Edisi Terhad”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.