Rambang Mata Dengan Shopee Dibuatnya

Rambang Mata Dengan Shopee Dibuatnya

Sebelum nie, ana langsung tak tahu mengenai Shopee nie. Tapi pelik juga kenapa selalu keluar dekat dalam media sosial ana tak kiralah kat facebook ataupun Instagram.

Menyesal Pula Rasa Bila Dah Tahu Pasal Shopee nie…

Menyesal pun ada bila dapat tahu pasal portal membeli belah di Shopee sebabnya bukan kerana berbelanja hanya 30 saat tapi ana rasa macam susah sangat nak keluar bila dah masuk ke dalam laman web Shopee nie sehingga akhirnya ana ambil keputusan untuk download Applikasi Shopee nie di Play Store.

Banyak Barang Murah-Murah di Shopee

Terdapat banyak juga barang-barang murah yang terdapat di Shopee nie. Sampai rambang mata jugalah ana dibuatnya. Apatah lagi, selepas dah download apps portal beli belah online nie lagilah senang rasanya ana nak berbelanja tapi tulah kerana wang kat poket hanya cukup-cukup sekadar mengalas perut sampai hujung bulan nie..hanya mampu tengok jela alamatnya.

Geram pula tengok kasut futsal nie…rasa nak je sambar, tapi sabar2 duit banyak nak guna bulan nie.

Tapi dah ada beberapa barangan yang ana dah aim terutamanya kasut futsal nie…geram pula rasanya, jadi memang dah gaji nanti bolehlah terus sambar kasut nie kat sini. Lagipun ramai member-member ana cakap barang kat sini berkualiti juga.

Cahaya Raya Bersama Shopee

Bila buka App ataupun web Shopee korang pasti perasan Cahaya Raya Bersama Shopee? Betul tak? Pertama sekali yang ana nampak adalah Giveaway tu, hadiah sampai RM25,000 tu.

Rasanya sempat lagi ana nak join giveaway tu, terutama lepas dapat gaji 25 hari bulan nie, tak sabar pula rasanya nak berbelanja, lagipun macam ada diskaun sehingga 90% tu, lagilah buat tangan ana gatal nak window shooping kat Shopee nie.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Contest dan berbelanja di Gedung beli belah online ini korang bolehlah ke Cahaya Raya Shopee ataupun download je app dia lagi mudah untuk berbelanja di mana jua kita berada.

1,227 total views, 2 views today

8 Replies to “Rambang Mata Dengan Shopee Dibuatnya”

  1. Wife saya baru terjebak dengan shopee. Murah sana sebab free postage & postage ditanggung partially oleh shopee dan buyer. Jimatlah jugakkan shopping di sana. Nasib baik budget kurang takdelah shopping sana hanya window shopping. 11street dan lazada wife dah jarang buka asyik ke app shopee je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This