#GooseySelfie Contest By Mytown

#GooseySelfie Contest By Mytown

#GooseySelfie Contest by Mytown nie diadakan bersempena pembukaan Mytown Shooping Center yang mana hanya dengan beeselfie sahaja kita berpeluang untuk memenangi hadiah sehingga RM10,000.

MyTown Shooping Center ini  akan dibuka awal 2017 di Jalan Cochrane yang mana Shopping Center ini akan bersambung dengan Ikea Cheras. Ada lebih 450 outlet nanti kat dalam Shooping Center nie…memamg hoink hoink lah bagi kaki shooping lepas nie…hehehe

#GooSelfie Contest!!!

Macam mana nak join GooSelfie contest nie?? mudah sangat je…korang cuma perlu ikut cara dibawah nie…

Langkah Mudah Menyertai Peraduan #GooseySelfie dan Menangi Hadiah Bernilai RM10,000.

Layari laman  https://www.gooseyselfie.com.my/

Klik “Join Now”.

Klik “Start

Sila login dengan akaun peribadi Facebook anda sendiri.
Muat turun gambar anda yang sudah sedia ada dalam koleksi galeri (handphone)  atau rakam gambar anda yang terbaru dengan mengunakan kamera phone atau webcam anda.
Sila tambah elemen ‘goose’ pada gambar anda yang dipilih.

Klik ‘Submit’.

Kemudian share ke Facebook anda beserta #GOOSEYSELFIE.

Pastu korang bolehlah berdoa-doa mana tahu kot2 korang terpilih untuk memenangi hadiah contest nie ke??hehehe

anaZarin pun dah join juga contest nie dengan nama Toothy Goosey you all..hahaha..

Oklah, kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Contest dan MyTown Shooping Center nie korang bolehlah rujuk di

Facebook mereka

https://m.facebook.com/mytownshoppingcentre/

Laman Web MyTown

http://www.mytownkl.com.my

Lokasi : Jalan Cohcrane Cheras, connected to Ikea Cheras…

Nie ana share sikit maps tuk korang pergi terjah MyTown Shooping Center nanti….

 

1,009 total views, 22 views today

4 Replies to “#GooseySelfie Contest By Mytown”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This