Apa Yang Menarik di Pretz n Beanz

Dah lama sebenarnya nak mencuba makan di Pretz n beanz nie..dan yang tak sangkanya, ingatkan macam kiosk je seperti Auntie Anne tu tapi rupa-rupanya ada restoran…

Nak dijadikan cerita, restoran terdekat dengan rumah ana adalah di Mont Kiara, tapi yang bestnya sampai tersesat-sesat nak cari restoran nie…sebab bukan susah pun nak cari sebenarnya tapi waze ngan google maps pulak tak berfungsi masa tu…

Pretz n Beanz Mont Kiara

Restoran Santai Pretz n Beanz Mont Kiara

Pretz n Beanz Signboard di dinding

Bila masuk je ke dalam restoran nie, rasa macam berbaloi je sesat tadi, sebab suasana dalam kedai nie terus buat kepenatan hilang dengan sendirinya…

ruang kedai Pretz n beanz

kaunter di Pretz n beanz

Pretzel Tower

Pretzel Tower

Nielah antara menu utama kalau datang ke Pretz n Beanz nie…Pretzel tower nie ada dua pilihan yang korang boleh pilih samada nak makan mini tower ataupun regular tower…jika korang pilih mini tower, ianya didatangkan bersama dengan 4 sos manakala regular 9 sos yang terdiri daripada Coklat, caramel, cream cheese, cheddar cheese, passion jam, sour cream onion, nutella, tomato salsa dan kuah kacang.

Pizza Pretz n Beanz

Selain pretzel, ade jugak pizza ni diperbuat dari doh yang sama untuk buat pretzel. Rasa memang lain dari yang lain. Tak rugi kalau makan pizza kat sini.

Ini pula Filled Pretzel

filled pretzel

Mula-mula tu macam malas nak cuba, sebabnya bukan apa, tapi dah kenyang..makan banyak katakan..tapi serius memang sedap bagi lidah ana lah….memang terangkat lah…

Mushroom Soup with Christmas Stollen

Mushroom soup with Stolen christmas

Yang nie pun antara feveret ana hari tu..sebabnya roti dia tu ada macam kismis tau, pastu rasa mushroom soup dia pun pekat juga…bolehlah kena dengan tekak ana nie..

Promosi hebat Sempena Krismas

Bersempena dengan sambutan krismas akan datang, ada promosi hebat yang ditawarkan kepada korang apabila memilih makan di sini… Promosi inu bermula pada 24 sehingga 30 Disember ini…

set untuk krismas promosi

Christmas Turkey set at RM 46+ per person.
Mushroom Soup with Christmas Stollen +
Caesar Salad with Turkey slice +
choose (1) One Main Course from Christmas ala carte items +
Christmas Gingerbread +
Coffee/Tea

Ala carte items:

Aglio Olio Turkey slice Spaghetti at RM15
Turkey slice Pizza @ RM27
Chicken Breast stuffed with Turkey slice, Spinach and Cheese with Brown sauce @ RM27

Pastry items

Pastrie items

Tapi untuk Pastry nie korang kena order dulu barulah dieorang buatkan…

Christmas Gingerbread Christmas Tree / Angel / Gingerbread man @ RM6.50
Christmas Almond Stollen (350gm) @ RM12.50
Christmas Caramel Dundee Fruit Cake (500gm) @ RM48.00
Christmas Black Forest Yule Log (500gm) @ RM65.00
Christmas Gingerbread House 8 inch @ RM98.00

Untuk detail lebih lanjut tentang promosi yang ada korang boleh refer detail kat

website : www.pretznbeanz.com
Facebook: Pretz nā€™ Beanz
Instagram: @pretznbeanz

Alamat:

Cawangan Solaris Mont Kiara
No. 22, Ground Floor, Jalan Solaris 4,
50480 Kuala Lumpur
Tel : +603 6204 97 33
E-mail : ipc@pretznbeanz.com

Waktu operasi :

Isnin ā€“ Jumaat : 7.00 pagi ā€“ 1.00 pagi
Sabtu & Ahad: 7.00 pagi ā€“ 2 pagi

ana dan makanan di Pretz n Beanz

1,455 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

10 thoughts on “Apa Yang Menarik di Pretz n Beanz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.