Makan Domino’s Menang Scooter

Baru-baru nie ana berkesempatan pergi makan domino’s bersama dengan isteri di Seksyen 14 Petaling Jaya, dan ada sesuatu yang pastinya menarik pandangan mata ana iaitu dengan hanya makan domino’s pizza korang berpeluang
Menang Scooter Edisi Khas Dominos & Pepsi.

Makan “The Perfect Deal” Dapat Scooter

Makan Dominos menang scooter

Peluang nie korang boleh perolehi dengan hanya dengan membeli  “The Perfect Deal” iaitu set box Fabulous Four + 2 Pizza Deals ( samada regular , large atau xtra large ) dan korang akan dapat 1 botol Pepsi 1.5L secara PERCUMA !!!

the perfect deal makan domino's menang scooter

Apakah itu “The Perfect Deal”

Sebelum ana tunjukkan cara untuk memenangi scooter nie korang tentu nak tengok menu ” The Perfect Deal” nie kan?

the perfect deal

the perfect deal

the perfect deal

the perfect deal

dominos menang scooter

Macam Mana Nak Join Contest Domino’s menang scooter nie?

Korang semua tentu tak sabarkan nak tahu macam mana nak menang hadiah utama nie kan? Yela, mana tidaknya scooter nie edisi khas kot..hanya ada 2 biji je kat dunia..hehehe

Ok, caranya mudah je..korang hanya perlu ikut step-step yang ana buat nie untuk peluang memenangi contest nie…

1. Sebelum terlupa,Tarikh peraduan bermula dari 4 Oktober dan akan berakhir pada 13 November 2016

2. Log masuk ke http://www.dominos.com.my/contest

tmp_11021-menang-scooter-dominos-pizza953719038

3. Buat pembelian dari set pilihan yang ditawarkan seperti dibawah , bayar secara online , dan isi segala butiran bersama dengan ID order dan submit . Bila dah order tu, jangan lupa nak pickup pula, pizza korang tu..hihihi

peraduan-dominos-dan-pepsi236856075

4. Masa isi tu juga jangan lupa segala butiran yang diperlukan dan jangan lupa jawab 2 soalan yang mudah sangat nak di jawab . Kalau tak tahu jawapan ikut je macam jawapan ana tu…senang je…

win-scooter-with-dominos-the-perfect-deal

5. Siap isi korang boleh cuba “check submission” bila-bila masa sahaja .

Oh dan ada lagi yang best…..setiap pembelian yang berjaya korang akan dapat e-coupon FREE Regular Pizza bernilai Rm26.80…jadi kalau tak menang motor pun korang tetap untungkan???

So, apa tunggu lagi rebutlah peluang korang sekarang…mana tahu ada rezeki terpijak ke??? Selamat mencuba

1,494 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “Makan Domino’s Menang Scooter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.