Ber”Halloween” Di Citta Mall

Semalam ana berkesempatan ke Citta Mall dan pastinya ada sesuatu yang menarik di Citta Mall nie…Rasa macam dah lama tak jejakkan kaki ke Citta Mall nie walaupun hanya 5 minit daripada rumah ana..hahaha

Citta Mall Halloween Children Costume Contest

citta mall the phantom hotel

Tahu tak korang, pada 29 dan 30 Oktober nie akan ada pertandingan Costume Halloween di Citta Mall yang terbuka untuk kanak-kanak tau… Jadi korang yang ada anak tu boleh lah bawa join contest nie, manalah tahu kot-kot anak korang di pilih untuk memenangi contest nie ke kan?

halloween

Pertandingan ini diadakan sempena Hallowen dan juga The Citta Mall Phantom Hotel yang telah diadakan di Citta Mall pada 22 oktober sehingga 30 oktober nanti..

halloween

Syarat-Syarat untuk menyertai Citta Mall Halloween Children Costume

Oh ye sebelum ana cerita mengenai pertandingan Kostum Halloween…korang semua boleh layan rumah hantu di Citta Mall sehingga 30 oktober ini..Apabila korang membelanjakan RM30 dan keatas(Maximun 2 combine reciept on the same day) korang akan dapatkan satu free tiket ataupun korang boleh beli tiket dengan harga RM15. Pemantauan daripada ibu bapa amat diperlukan bagi anak yang berusia 12 tahun dan ke bawah.

tmp_24486-20161023_170039-965271909

Ok untuk join Contest nie cukup mudah, Korang cuma perlu mendaftarkan anak korang di https://goo.gl/forms/N1R25rkfIvWhRy102 bagi melayakkan anak-anak korang menyertai pertandingan ini.

 “Halloween Activities Happening” pada 29 dan 30 Oktober 2016

29 October:
1:00pm – 5:00pm Halloween Arts & Craft
2:00pm – 6:00pm Halloween Face painting
4:00pm – 8.00pm Halloween Characters Walk About
5:00pm – 6:30pm Halloween Children Costume Contest
6:30pm – 7:30pm Halloween Trick or Treat

30 October:
2:00pm – 6:00pm Halloween Arts & Crafts
2:00pm – 6:00pm Halloween Face painting
4:00pm – 8.00pm Halloween Characters Walk About
6:30pm – 7:30pm Halloween Trick or Treat

Jadi apa tunggu lagi, seram ke tak seram rumah hantu kat Citta Mall nie..kalau nak tahu korang kenalah pergi rasainya sendiri..hehehe

1,150 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.