Kelainan Produk Nanafa Juta Beauty

Kelainan Produk Nanafa Juta Beauty

Baru-baru nie ana telah diperkenalkan dengan produk Nanafa Juta Beauty dan mencuba sendiri kelainan yang terdapat dalam produk mereka.

Dengan tagline unik mereka “Licin Monne Putih Seppo” yang membawa maksud Licin gila putih melepak tu pun dah menunjukkan akan kelainan yang cuba dibawa oleh Nanafa Juta Beauty dalam produk keluaran mereka.

Blanco Set | Nanafa Juta Beauty

Pertama sekali ana nak ceritakan pasal Blanco set. Blanco set didatangkan bersama Blanco Bar iaitu sabun untuk membersihkan muka bersama Blanco Serum.

Kelebihan Blanco Set

Sudah semestinya apabila menggunakan sesuatu produk kelebihan dia yang akan menjadi keutamaan terutama bagi ana yang mempunyai kulit sensitif ini.hihihi

– Menghilangkan jerawat pasir
– Menghilangkan jerawat batu
– Mencerahkan kulit secara sekata
– Memudarkan parut jerawat
– Memudarkan jeragat
– Mengekalkan kelembapan wajah
– Mengecilkan pori-pori kulit
– Menganjalkan dan mencerahkan kulit
– Membuang toksin

Dan yang pentingnya produk nanafa ini diluluskan oleh oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan ianya juga bebas daripada sebarang bahan kimia dan radioaktif.

Harganya sangat berpatutan, serius weyh. Blanco Bar RM40 satu dan Blanco Serum RM50. Blanco Set adalah RM80 je.

Heroes Men Wash | Nanafa Juta Beauty

Yang nie adalah produk untuk kaum lelaki je, kalau sebelum nie kat pasaran banyak produk untuk perempuan je, tapi kali ini adalah untuk lelaki dan yang pertama seumpamanya di dunia.

Heroes nie adalah untuk membersihkan adik manja si lelaki, ala yang kat bawah tu, takkan ana nak cakap terang-terang pula kan? Faham-faham sendiri sudah.

Kelebihan Heroes Men Wash

Kelebihan yang terdapat pada produk ini adalah :

1. Beatin – anti keransangan pada kulit. Mempunyai fungsi antiseptik yang membunuh bakteria yang tidak diingini.

2. Extra sireh- mengurangkan radang kulit dan melegakan kegatalan.

3. Glycerine- mencerahkan warna kulit.

4. Sea salt – melegakan kegatalan kulit.

5. Catuba extract- membantu mengatasi masalah mati pucuk.

6. Menthol crystal- meningkatkan pengaliran darah dengan meningkatkan pengangkutan oxygen.

7. Free paraben, free sles, free silicone

Ana sendiri dah mencuba produk nie, jangan terkejut pula kalau sejuk tertiba tempat sensitif itu apabila menggunakan Men Wash nie. Tapi oklah, dah ada produk seumpama nie, kalau tak sebelum nie kita hanya menggunakan sabun semata-mata je lah kan.

Produk ini juga diluluskan oleh KKM. Gila nak guna kalau tak diluluskan, dahlah benda tu nak guna lamakan? Hihihi.

Kalau korang rasa nak beli produk keluaran Nanafa Juta Beauty nie, korang bolehlah rujuk di

Instagram

www.instagram.com/nanafabeautyhq
Atau

Facebook : www.facebook.com/nanafabeautyhq
Atau

Boleh hubungi :
016-412 6546
016-980 6500

1,852 total views, 3 views today

4 Replies to “Kelainan Produk Nanafa Juta Beauty”

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini http://www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This