Year: 2016

Aku Dan Manchester United

Aku Dan Manchester United

Aku mula-mula mengenali pasukan Manchester United (MU) nie daripada bapa akulah, masih aku ingat lagi masa tu aku umur 6 tahun dan jersi pertama yang aku dapat adalah jersi Manchester United. Dan sejak tu aku memang minat gilalah dengan team yang famous dengan jolokan Red Devils tu… Era Kegemilangan United Ingat lagi, masa tu pun…

Read More Read More

1,827 total views, 9 views today

3 Tahun Mencintaimu

3 Tahun Mencintaimu

3 Tahun Mencintaimu Terasa seperti semalam baru ku kenali dirimu Terasa seperti baru semalam aku ungkapkan lafaz sakinah buatmu Hari nie genap 3 tahun bersamamu Banyak suka dan duka telah dilalui bersama Adakala kau merajuk Adakala tu aku pula yang merajuk Tapi itu semua bukan untuk saja-saja Tapi hanya sekadar menarik perhatian Hari nie dah…

Read More Read More

1,944 total views, 2 views today

Ibrahimovic Semakin Serasi Bersama United

Ibrahimovic Semakin Serasi Bersama United

Ibrahimovic semakin menunjukkan keserasian bersama United musim ini selepas terus menjaringkan gol buat pasukan kendalian Jose Mourinho itu. Beliau telah menjaringkan gol hampir setiap 5 perlawanan terakhirnya untuk United. Dan terbaharu beliau telah menjaringkan gol bagi membantu United mencatatkan kemenangan ke atas Sunderland dalam perlawanan Boxing Day.. Ibrahimovic yang pada awal musim dilihat agak bergelut…

Read More Read More

1,881 total views, 2 views today

Mourinho Dan Boxing Matchday

Mourinho Dan Boxing Matchday

Jika korang peminat Liga utama bola sepak English ataupun Premier League, pastinya mengetahui mengenai “Boxing Match day” Apakah yang dimaksudkan dengan perlawanan ini??? Dan mengapakah ianya dikatakan sebagai perlawanan tumpuan??? Dan mengapakah Jose Mourinho begitu mengemarinya??? Mourinho Sukakan Perlawanan “Boxing Day” Jose Mourinho begitu mengemari perlawanan ini kerana bagi beliau itu adalah hadiah untuk peminat…

Read More Read More

1,052 total views, 2 views today

GIFTS FOR CHRISTMAS THAT ARE PERFECT FOR ANYONE

GIFTS FOR CHRISTMAS THAT ARE PERFECT FOR ANYONE

The holiday season is just around the corner and everyone seems to be busy shopping for gifts as everything goes on sale. However there are some of us who find it hard to squeeze out time with finishing off things at work and preparing their own home. But no worries as for those who are…

Read More Read More

1,793 total views, 2 views today

Aku Bukan Malaikat

Aku Bukan Malaikat

Aku hanyalah insan biasa Sama seperti mereka semua Aku hanyalah insan Yang pasti tak lari daripada kesilapan Aku bukan Malaikat Yang sentiasa ada iman di dada Adakala iman meningkat Adakala iman menurun Kerna aku hanyalah insan Dan bukannya Malaikat Aku bukan Malaikat Usahlah terlalu memuji Kerna aku gusar Riak menanti Aku seperti kau Kau seperti…

Read More Read More

2,452 total views, 2 views today

OST Lara Cinta Ameena, Segalanya Haqiem Rusly

OST Lara Cinta Ameena, Segalanya Haqiem Rusly

Serius, sebelum ini ana tak tahu langsung mengenai lagu segalanya dan penyanyi asal kepada lagu yang menjadi soundtrack cerita Lara Cinta Ameena yang tengah meletup kat TV3 tu… Pada mulanya ana ingat yang lagu nie nyanyian Hafiz Shuib sebab suara dieorang nie memang dah seakan-akan sama pula… Lirik Lagu Segalanya Haqiem Rusly Hampir pernah ku…

Read More Read More

1,992 total views, 3 views today

FIM Supermoto Begitu Mengujakan

FIM Supermoto Begitu Mengujakan

Kalau sebelum ini rata-rata rakyat Malaysia terutama yang meminati sukan permotoran pastinya lebih arif dengan MotoGP dan juga Superbike (SBK) yang juga menampilkan pelumba daripada negara kita seperti Khairul Idham Pawi, Zulfahmi Khairuddin, Adam Nuruddin dan Hafizh Syahrin… Supermoto Race Tapi tahukah korang pasal sukan Supermoto nie??? FIM ¬†Asia Supermoto nie pun ana tak berapa…

Read More Read More

4,760 total views, 2 views today

Tempat Paling Ramai Orang Pergi Bila Cuti Panjang Tiba

Tempat Paling Ramai Orang Pergi Bila Cuti Panjang Tiba

Cuti sekolah telah tiba dan cuti panjang bagi mereka yang berkerja juga bakal tiba, walaupun tak adalah panjang mana tapi 3 hari pun cuti jugakan?? Tapi ada persoalan cuti dah panjang, tapi apa nak buat masa cuti panjang menjelma tiba nie? Takkan nak habiskan masa dengan duduk kat rumah je,¬† pasti terasa bosan… nak keluar…

Read More Read More

1,539 total views, 10 views today

Mkhitaryan Terbaik

Mkhitaryan Terbaik

Henrikh Mkhitaryan boleh dikatakan sebagai pemain terbaik di dalam setiap perlawananan yang disertainya.. dan kali ini je sudah 3 kali berturut-turut pemain ini diangkat sebagai pemain terbaik perlawanan. Awal pagi tadi juga pemain yang popular dengan panggilan Miki ini sekali lagi diundi sebagai pemain terbaik perlawananan selepas berjaya menjaringkan gol pertamanya bersama United dalam kejohanan…

Read More Read More

1,073 total views, 2 views today

Pin It on Pinterest