Cabaran7Hari EFG KBBA | Perkara Yang Wajib Buat Setiap Hari

Cabaran hari ketiga bagi Cabaran7Hari EFG KBBA nie agak lewat jugalah ana buat sebab nie dah masuk hari keempat. Tapi apakan daya, ana gagahkan juga untuk menyiapkan task yang diberikan nie. 

Ok, Cabaran hari ketiga nie mengenai perkara yang wajib buat setiap hari. Dan sememangnya ada satu hobi ana nie yang wife ana sendiri sebenarnya tak suka ana lakukan. Kadang-kadang tu sampai merajuk lah sidia sebab ana habiskan masa untuk buat perkara nie.

Apa yang ana wajib buat nie?


Amacam? Agak-agak koranglah apa yang ana buat? Cer teka?


Main games lah apalagi, dah nama pun lelaki kan, tapi sekarang nie dah slow sikitlah main games nie, bukan sebab takut bini tau tapi sebab biarlah ada masa tu habiskan dengan isteri dahlah banyak masa dihabiskan di tempat kerjakan? Jadi bila balik rumah berikan sepenuh perhatian kepada isteri, barulah bertambah sayang. Betul tak?


813 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “Cabaran7Hari EFG KBBA | Perkara Yang Wajib Buat Setiap Hari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.