Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa

Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa

Segmen blogwalking ceria bersama Anizz Annisa. Pertama kali join segmen dengan Anizz nie tapi ana pilih untuk join segmen ini sebab dengan segmen nie dapat menambahkan lagi kenalan dikalangan para blogger.
Macam mana nak join segmen nie? Senang je..
Klik pada banner untuk join segmen.
Syarat-syarat : 
1) Follow blog Anizz Annisa **kalau yang masih belum follow**
2) buat tajuk ” Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa “
3) copy banner dan baclink ke entry ini.. dah siap copy banner, tinggalkan url blog korang di entry ini sahaja.. letak link dekat tempat lain tak dilayan taw..
4) Nyatakan nama korang dan jenis blog anda contohnya blog anis adalah blog personal..
5) tarikh tutup : 30 September 2015 jam 6 petang

**senarai peserta blogwalking akan diupdate dari masa ke semasa..

jom semua kita blogwalking !

2,049 total views, 2 views today

12 Replies to “Segmen Blogwalking Ceria Bersama Anizz Annisa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This