Koleksi Qurta Anta Amjifa Exclusive Amar Baharin

Koleksi Qurta Anta Amjifa Exclusive Amar Baharin

Hari Raya Aidil Adha bakal kunjung tiba tidak lama lagi. Sudah semestinya ada yang ingin bergaya ketika menunaikan Solat Sunat Aidil Adha di masjid atau surau-surau dengan berbaju baharu dan selesa dipakai. Qurta juga merupakan salah satu trend terkini yang menjadi pilihan anak muda.

Korang semua tahu tak, yang pelakon popular dan hero cerita Kerana Terpaksa aku relakan tu sudah mempunyai jenama pakaian sendiri menerusi Amjifa Exclusive? Amjifa juga sedang mengeluarkan koleksi Qurta Anta yang sesuai dipakai ke mana sahaja.

Koleksi Qurta Anta Amjifa Exclusive Amar Baharin

Qurta Anta ini diperbuat daripada kain Italian Cotton  yang sudah semestinya memberikan gaya dan keselesaan kepada si pemakainya.

Ada 5 pilihan warna bagi Qurta Anta nie iaitu kuning, hijau, biru, ungu dan peach.

Kurta Amar baharin
  
Saiz qurta anta
Terlupa pulak nak bagitau harga Qurta anta nie. Harganya sudah semestinya mampu milik kerana hanya berharga RM139 termasuk pos tau.

Korang juga berpeluang untuk memenangi Qurta anta nie dengan menyertai contest amjifa exclusive di instagram yang akan berakhir akhir bulan ini. Jom join manalah tau kot-kot anda yang terpilih ke kan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Qurta Anta nie, korang bolehlah rujuk di :

Hubungi : 0166860645

2,673 total views, 2 views today

25 Replies to “Koleksi Qurta Anta Amjifa Exclusive Amar Baharin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This