Piala Malaysia 2015 | Sekali Lagi Suram

Piala Malaysia 2015 | Sekali Lagi Suram


Piala Malaysia merupakan salah satu Piala yang amat berprestij dan mempunyai satu value sentimental dikalangan penyokong bola sepak di negara kita. Walaupun ianya tidak menjadi merit untuk layak ke Piala AFC tetapi ianya menjadi rebutan setiap pasukan.

Piala Malaysia 2015 | Sekali Lagi SuramPada edisi yang lalu kemeriahan kejohanan ini seperti suram dan ada yang mengatakan kesuraman itu berlaku selepas pasukan Negeri Sembilan tidak dapat beraksi pada aksi Piala Malaysia tersebut buat pertama kalinya. Adakah benar seperti diperkatakan itu?

Dan kali ini sekali lagi kesuraman itu dapat dirasai apabila pasukan NS Matrix tidak berjaya melayakkan diri ke Perlawanan Piala Malaysia seperti edisi yang lalu. Pasukan NS Matrix telah diaibkan pasukan ATM di dalam perlawanan Play-off Piala Malaysia pada malam tadi.

Nampaknya, sekali lagilah penyokong Skuad Rusa terpaksa bercuti panjang selama 6 bulan dek kerana tiada lagi perlawanan yang melibatkan pasukan kesayangan mereka. Bertabahlah wahai Jang sekalian yang setia.


1,122 total views, 4 views today

2 Replies to “Piala Malaysia 2015 | Sekali Lagi Suram”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This