Blog Umpama Sebuah Diari

Blog Umpama Sebuah Diari

Blog merupakan satu platform yang dijadikan oleh para blogger sebagai satu tempat bagi mereka mencoretkan sebuah catatan mereka. Ada yang selesa mencoretkan mengenai cinta, ada yang selesa mencoretkan mengenai diri sendiri dan ada pula yang mencoretkan tentang lifestyle.

Blog umpama sebuah diari

Blog memang boleh disamakan dengan diari kerana adakalanya blogger itu akan membaca kembali coretan lama mereka yang ada ketika menceritakan saat mereka sedang gembira. Saat mereka berduka. Saat jatuh dan bangkit pasti akan diceritakan di dalam blog agar menjadi pemangkin kepada pembaca mereka.

Kalau dahulu, pastinya kita selalu mencoretkan aktiviti harian kita di dalam  sebuah buku yang dipanggil diari. Tetapi generasi kini menggunakan blog bagi mereka mencoretkan aktiviti harian mereka, begitu juga dengan diri ana sendiri.

Dalam diam tak diam lebih daripada 1000 entry yang ana coretkan dalam blog ana nie. Kadang-kadang tak sangka pun ada kerana ana mampu mencoretkan catatan sebanyak ini. Inilah dunia diariku.

1,330 total views, 6 views today

7 Replies to “Blog Umpama Sebuah Diari”

  1. setuju dengan zarin… hehehe..agak nak meluahkan perasaan tak nak orang tau pon entry boleh private.. tapi luahan rasa hati dapat diluahkan melalui penulisan.. tu lagi baik.. dari mencarut bukan2 guna kata2..dengar pon sakit hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This