KULIT BERMINYAK | INI CARA PENYELESAIANYA

Wanita mahupun lelaki sudah semestinya mempunyai satu masalah apabila sebut tentang kulit wajah mereka. Kulit wajah dan muka yang berminyak tak dapat di pisahkan. Tapi anda yang mempunyai masalah ini jangan risau, sebab ana nak kongsi cara penyelesaianya.
Tea tree oil control Serum daripada Cosmoderm adalah jawapanya. Ada beberapa perubahan di kulit wajah ana apabila ana mengunakan produk ini. Daripada ketidakselesaan terhadap kulit wajah yang berminyak kini ana berjaya mengatasinya.
See. Begitu ketara muka ana sebelum dan selepas menggunakan produk nie. Daripada kulit berminyak kini ana dapat atasinya dengan penuh yakin.
Macam mana nak menggunakanya :
1. Cuci muka anda sehingga bersih dengan pencuci muka yang sesuai dengan kulit kita.
2. Lapkan dan keringkan wajah muka
3.Sapu toner pada muka. Dan tunggu sehingga kering.
4. Sapu Tea Tree Oil Serum pada muka.
5. Sapu foundation atau mekap bagi wanita. Macam ana, ana tak sapu pape pun di muka. 
Ok, sekarang you all semua dah boleh lah keluar rumah bersama kawan dengan yakin.
Antara kelebihan yang kita dapat apabila menggunakan Tea Tree Oil Serum adalah :
* Mengurangkan jerawat di muka
* Mengawal produksi minyak wajah
* Mengurangkan bintik hitam
*Membersihkan liang roma yang tersumbat
*Mengembalikan kelembapan semulajadi wajah.
Layari info lanjut hanya di :

1,117 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

4 thoughts on “KULIT BERMINYAK | INI CARA PENYELESAIANYA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.