Kos perbelanjaan makin lama semakin meningkat naik. Tidak kiralah kos hidup seperti makan, minum, duit minyak kenderaan, keperluan dapur semua. Itu belum lagi ditambah dengan cukai GST yang pastinya membebankan kita. Itu belum lagi kos rawatan atau perubatan yang pastinya memerlukan hingga ribuan ringgit.
Merancanglah daripada sekarang, dengan memasuki takaful, pastinya ianya sedikit sebanyak meringankan beban apabila menerima musibah kesihatan yang mana kita tidak tahu bila akan kunjung tiba. Jangan kita sangka kita yang sihat ini tidak mempunyai sakit.

Anda masuk hospital, bil anda kami selesaikan. Apabila anda memilih menyertai Medical Card daripada AIA takaful anda akan mendapat pelbagai kelebihan yang melibatkan dengan perubatan. Anda tak perlu risau akan bayaran bil hospital di hospital swasta, tetapi yang anda perlukan adalah membawa Medical Card  daripada AIA Public takaful sahaja.

          

Kenapa anda perlu memilih AIA Public Takaful : 
1. Medical card kami tiada had seumur hidup, bole terus guna sehingga umur 100 tahun tanpa risaukan berapa jumlah yang telah digunakan.
2. Medical Card kami boleh dimiliki hanya bawah RM 100 jika utk individu.contoh hanya RM 66 sebulan utk lelaki umur 30 thun
3.Medical Card kami boleh cover satu keluarga iaitu suami,isteri dan 4 org anak dlm satu plan.contoh hanya RM 328 sebulan utk umur 30 tahun.yg dilindungi suami,isteri dan 4 org anak.setiap orang dibekalkan kad sendiri.jumlah cover setahun RM 600 ribu utk satu keluarga
4. Medical card kami bole juga nak cover utk diri sendiri dan pasangan shj.contoh.hanya RM 135 sebulan utk umur 30 tahun serta pasangan.
5. Medical Card kami limit tahunan minima RM 100 ribu
6. Utk atasi inflasi kenaikan kos perubatan setiap tahun, limit tahunan akan dinaikkan setiap 2 tahun  sebanyak 5% jika tiada sebarang tuntutan…TANPA SEBARANG BAYARAN TAMBAHAN.
7. Ada pelepasan cukai LHDN sebanyak RM3000
8. Medical Card kami hanya ” swipe” tanpa tunggu GL bagi hospital swasta terpilih sahaja.
9.Medical Card kami boleh digunakan di luar negara bagi negara tertentu sahaja.
Jadi tunggu apalagi. Keputusan kini di tangan anda. Mencengah lebih baik daripada merawat. Mungkin kita tidak mempunyai apa-apa penyakit sekarang, tetapi kita tidak tahu apa akan terjadi pada masa akan datang. Biar kita mulakan daripada sekarang. 
KALAU berminat nak tahu lebih lanjut sila hubungi / sms / wasap saya Muhammad Zarin 013 2614 680. Terima kasih

1,733 total views, 4 views today

3 Replies to “Anda Masuk Hospital, Bil Anda Kami Selesaikan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.