KELAINAN BUFFET RAMADAN DORSETT GRAND SUBANG

Anda berada berhampiran Subang ataupun Shah Alam ataupun di kawasan sekitarnya, Pasti anda akan mencari satu tempat makan pada bulan Ramadan nanti kan? Sekali sekala sudah semestinya si suami memberikan masa rehat kepada si isteri untuk tidak memasak di bulan Ramadan.
Kali nie, ana nak sharekan satu lagi tempat yang menyediakan Buffet Ramadan nie iaitu di Dorsett Grand Subang. Terdapat 2 pilihan buffet Ramadan di dua dewan yang berbeza mengikut citarasa anda iaitu Selera Bonda di Dewan Melati dan Iftar @ Terazza Brasserie.

Iftar @ Terazza Brasserie menyediakan makanan tempatan dan antarabangsa manakala selera bonda menyediakan masakan kampung yang pasti memberikan kelainan kepada mereka yang berbuka di sini. 

Antara juadah yang boleh didapatkan di Dorsett Grand Subang ini. Harga bagi Iftar @ Terazza Brasserie adalah RM150/seorang
Manakala bagi Selera bonda pula ialah RM140/seorang.
Anda juga akan dipersembahkan persembahan oleh Chef Celebriti Jaafar Onn bersama Maya (Haiza weekend) semasa berbuka puasa di sini. Sebelum anda pulang ke rumah anda juga berpeluang memenangi Lucky Draw bercuti ke Phuket.

Untuk keterangan lanjut, anda bolehlah rujuk di :

Talian : 03-5031 6060

Ataupun layari laman web mereka


Ataupun emailkan ke : 

Facebook :

1,157 total views, 3 views today

2 thoughts on “KELAINAN BUFFET RAMADAN DORSETT GRAND SUBANG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This