PERKAHWINAN IDAMAN DI AGROFARMSTAY@SKILL-TECH

PERKAHWINAN IDAMAN DI AGROFARMSTAY@SKILL-TECH

Agrofarmstay@skill-tech telah melancarkan satu produk baharu mereka iaitu Konsep Perkahwinan idaman di dalam suasana yang harmoni disamping keindahan kehijauannya…
Perkahwinan merupakan suatu kenangan yang sudah semestinya takkan dilupakan oleh setiap pasangan sepanjang hidup. Jika anda inginkan kelainan, sudah semestinya anda perlu memilih agrofarmstay ini. Kenapa???

Kerana di sini anda boleh memilih sendiri konsep apa yang anda inginkan untuk majlis perkahwinan yang ingin diadakan..samada inginkan yang tradisional punya mahupun moden.

Disini juga kita diberi pilihan untuk memilih samada ingin mengadakan majlis persandingan di dalam dewan ataupun di tepi kolam renang. 
Kebiasaannya selepas majlis berakhir pasangan mempelai akan mengabdikan detik perkahwinan sebagai kenang-kenangan, betul tak? Jadi bagi mereka yang inginkan moment atau kenangan yang lain dari yang lain. Disini juga anda boleh tangkap gambar outdoor di sekitar kawasan agrofarmstay ini.

Bagi pasangan ataupun keluarga pengantin juga boleh menyewa bilik atau villa yang terdapat di dalam agrofarmstay ini untuk bermalam. Ini sedikit sebanyak dapat memberikan satu kemudahan buat keluarga si pengantin terutamanya bagi mereka yang bertandang dari jauh.

Bagi mereka yang ingin tenangkan fikiran selepas majlis perkahwinan juga boleh ke bilik loudge & karaoke.

Ianya sudah semestinya mampu memberikan suatu kepuasan buat pasangan dan keluarga si pengantin kerana dengan satu tempat mampu memberikan segala kemudahan dalam melancarkan sesuatu majlis perkahwinan.
Untuk keterangan lanjut. Anda boleh rujuk di 
Agrofarmstay @Skilltech, Durian Tunggal, Melaka
Laman Web : www.agrofarmstay.my
Email : pertanyaan@agrofarmstay.my
No Telefon : 012-2118246/016-2098623

1,208 total views, 2 views today

4 Replies to “PERKAHWINAN IDAMAN DI AGROFARMSTAY@SKILL-TECH”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This