PERCAYALAH WAHAI SAHABAT

Rata-rata sahabat ana kalau jumpa ana pasti akan terkejut..dan yang paling best ayat dieorang, betul ke ni zarin??? Dah ana kat depan korang…memang betul lah nie ana…

Ana tau dulu ana lain di depan mata you all semua…sekarang lain sebabnya sekarang ana lagi comel dan kacak berbanding dulu kan???hahahaha….


Ketika usia 20 tahun


Sebenarnya, memang patut pun sahabat ana semua terkejut dengan penampilan ana sekarang kerana dahulu ana nie kurus kering je..macam tak cukup makan…dengan berat badan sekitar 46 ke 50 kilogram je…

Sekarang nie…berat badan dekat 90 kilogram..mana tak terkejut mereka-mereka nie kan??? Namun nak tak nak you all kenalah percaya juga..kerana inilah diriku sekarang..


Sekarang di usia 25 tahun..krik krik



499 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.