PEPERIKSAAN ONLINE PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED 17

PEPERIKSAAN ONLINE PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED 17

Fuhhh, Alhamdulillah ana terdetik hati pagi tadi untuk buka balik email dan mesej yang ana terima berkaitan peperiksaan online pembantu tadbir (p/o) gred 17 nie…kalau tak pasti ana akan ketinggalan ataupun terlepas peperiksaan nie…

Ana pada mulanya ingat yang ana kena duduki peperiksaan tu pada hari sabtu nie rupa-rupanya pada malam nie ana dah kena menjawab exam dah…huwaaa, dah lah tak study pape lagi nie…

Pape pun, perkara yang ana harapkan ialah malam nie server SPA tu tak problem lah macam sebelum-sebelum nie, kalau tak susahlah nak jawab exam nantikan???..

Oklah, kepada mereka yang akan menduduki exam pada malam nie, ana ucapkan selamat maju jaya dan berjaya dalam exam nie…hehehe

886 total views, 3 views today

6 Replies to “PEPERIKSAAN ONLINE PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED 17”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This