CABARAN UTAMA BLOGGER SEPARUH MASA

CABARAN UTAMA BLOGGER SEPARUH MASA

Blogger di Malaysia ini makin hari makin bertambah bilanganya…ana dapat rasakan seolah-olah era zaman blogging ini kembali bersinar seperti cendawan tumbuh…Yang mana ramai yang dah berhenti kembali aktif berbloging seperti mana ana..hehehe

Namun hari ini bukanlah isu itu yang ana nak bangkitkan dalam blog ana nie, ana nak cerita sedikit sebanyak cabaran ana sebagai blogger separuh masa nie… Dan cabaran yang paling utama yang ana rasakan adalah MASA.

Ye, rasanya ramai juga blogger yang lain merasai apa yang ana rasakan ini…ianya seolah-olah satu cabaran yang memang wajib akan dialami oleh mereka yang bergelar blogger separuh masa nie kan??? Betul tak???

Masa nie merangkumi semua, iaitu masa untuk mengupdate blog, masa untuk turun event terutamanya waktu berkerja yang sudah semestinya menjadi cabaran utama buat blogger separuh masa ini kan??? betul tak???

Namun begitu, ianya usahlah dijadikan alasan kerana jika kita betul-betul ingin berjaya dalam dunia blogging nie, sudah semestinya tiada alasan..kerana segalannya sebenarnya boleh diatasi…ianya hadir kerana sikap kita…adakah MASA itu cabaran utama blogger separuh masa??? uuuurmmmm

958 total views, 2 views today

2 Replies to “CABARAN UTAMA BLOGGER SEPARUH MASA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This