MAIN-MAIN PULAK DIGI NIE…

MAIN-MAIN PULAK DIGI NIE…

Aiks…apa pulak yang tak kena dengan mobifi digi ana nie…tiba-tiba pulak tak boleh nak “on” pastu tak detect pulak tu bila nak caj mobifi nie….takkan lah rosak pulak kot…ana baru je guna 4 bulan…bayar pun baru 2 bulan…

Jadi nak tak nak malam-malam macam nie terpaksalah ana gerak ke center digi kat sunway pyramid…sebab kat sunway je yang dekat dengan rumah ana….

Sampai dekat center digi nie…ana pun ambil no..no ana 3090…sekarang pula no dah 3082…takpelah 8 no lagi..ana pun menunggu dengan penuh kesabaran demi mendapatkan wifi bagi ana update blog…

Semasa no di kaunter sudah tertera nombor 3089…ana tergerak hati untuk check sekali lagi mobifi ana nie…tekan punya tekan tengok-tengok boleh pulak…panas pun ada kat mobifi nie…dari pagi tadi ana nak on langsung tak boleh…dah kat center menunggu dekat 30 minit…tengok2 elok pulak dia…. Digi lu memang main-main ye..hehehe

738 total views, 2 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This