Begini Jadinya!!! Bila Dapat Peluang Shopping

Begini Jadinya!!! Bila Dapat Peluang Shopping, Beginilah jadinya, sebab tu lah ana malas nak pergi shopping, kalau teman isteri pun ana akan buat-buat tak nampak kalau tidak lain jadinya… Jadi macam mana?? nanti ana cerita ye???

Nak dengar cerita ke??? ana kalau dapat peluang shopping boleh kalah kaum hawa… sebab tu lah ana malas nak bershopping… Hari ahad yang lepas dapatlah ana peluang untuk pergi shopping… tapi dari rumah lagi ana dah niat nak shopping untuk cari kasut je…yang lain kena buat-buat pejam mata…

Jadi inilah yang berjaya ana perolehi hasil shopping pada hari ahad yang lepas…


Padahal kasut ana yang rosak satu je, tapi sampai 2 pasang ana sebat…hehehe… sebabnya ana tak tahu nak pilih yang mana satu… dua-dua ana dan wife ana berkenan..itu sebablah ana beli sampai 2…hehehe..nie baru kasut, kalau yang lain… faham-fahamlah ye…




613 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

2 thoughts on “Begini Jadinya!!! Bila Dapat Peluang Shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.