PERUT SEMAKIN MEMBESAR

Nampaknya segala diet ana tidak menjadi kali ini…macam mana nak menjadi kalau asyik cheat je masa tengah mengamalkan diet…last-last perut ana menghasilkan perut yang makin membesar….

Mengalahkan perut orang tengah pregnant pula… Orang pregnant perut mereka makin membesar mengikut bulan mereka…yang ana nie tak mengandung pun makin naik bulan maka makin membesar lah perut ana nie…hehehe

Nampaknya kalau tak membendung gejala ini…ada kemungkinan berat badan ana akan bertambah dan akan mencapai angka 100kg…. nak tak nak kenalah mencegah sekarang sebelum terlambat…hahaha

374 total views, 5 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.