CPU DAH MOOD CUTI…

Cpu dah mood cuti | Itulah yang boleh ana gambarkan pada PC pejabat ana nie…mana tidaknya, baharu ana target nak siapkan kerja sebelum bercuti panjang nie…

Tapi tengok2 CPU pulak yang buat hal…tak pasal2 kena format balik satu pcu ana nie…tak pasal2 segala kerja ana hari ini tertanguh kerana cpu ana telah ditahan di dalam wad di department IT…

Kalaulah boleh balik nie, rasa nak cabut je…mana tidaknya nak duduk kat pejabat nie tak ada apa-apa perkerjaan yang boleh buat…sebab semua kerja perlukan pc dan sistem…huhuhu

379 total views, 3 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.