BRO, NAMPAK SIDE MIRROR GUA TAK???

Bro nampak Side mirror gua tak??? itulah perkataan pertama yang keluar daripada mulut ana apabila melihat motorsikal ana kehilangan dua cermin sisi… ana pun tak sedar seolah-olah seperti kebingunggan jap…

Takkanlah side mirror pun nak curi kot??? dah tak ada benda lain lagi ke nak curi…kalau dah berkenan sangat jumpa je ana depan-depan minta side mirror tu kan senang…

Dah macam mat rempit lak rasanya bila tak ada side mirror kat motor nie..hehehe…yang paling best ana nie dah lah dah biasa pandang cermin je…tapi bila tak ada asyik nak pandang je kat tempat letak cermin tu….aduyai…pape pun ana nak tanya juga…bro, nampak side mirror gua tak???

371 total views, 2 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.