ANAZARIN.COM BERWAJAH BAHARU..

ANAZARIN.COM BERWAJAH BAHARU..

Anazarin.com berwajah baharu | Perasan tak anda apabila melayari laman blog anazarin.com hari ini??? ada kelaianan tak daripada biasa??? 
Kalau you all semua perasan tiada lagi warna kegemaran ana yang ana letak di dalam blog ana ini iaitu warna hitam, sebabnya asyik hitam je, jadi ana kenalah tukar sesuatu warna yang baharu pula untuk konsep blog ana kali ini…
Kenapa ana pilih warna turqoise dan ungu??? ana pilih warna ini adalah disebabkan kerana dua warna ini adalah warna yang ana gunakan semasa bersanding di rumah belah isteri ana.. apabila ana melihat warna ini secara automatik teringat dekat isteri tercinta ana…
Kalau you all tengok header blog ana pula, you all tentu nampak sofa kan??? seolah-olah berada di ruang tamu kan??? betul tak??? ini kerana anaa nak anda berasa selesa dan santai ketika berkunjung di blog ana nie, seolah-olah anda sedang bersantai di rumah ana sambil membaca blog ana nie…hehehe
Oh ye, blog ana nie mendapat sentuhan si gadis Sheda Ucu  yang mana ana rasa ramai dah kenal si blogger ini..sebab dah banyak blogger yang hebat-hebat beliau designkan blog dieorang…
So, apakah pendapat anda dengan template dan design blog ana sekarang ini???

880 total views, 2 views today

4 Replies to “ANAZARIN.COM BERWAJAH BAHARU..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This