BER “CHOCO RICE” DI PAGI HARI…

Pagi-pagi macam nie memang mudah terasa lapar perut ini terutamanya ketika berada di pejabat…  nak tak nak kenalah cari makanan ringan untuk dijadikan alas perut sementara menunggu tiba waktu rehat… Alhamdulillah zaujah ana membekalkan ana choco rice untuk di bawa ke pejabat pagi ini…
Cara menyediakan choco rice nie pun bukanlah susah mana pun..sesenang abc lah caranya
Rendamkan Choco Rice ke dalam bekas berisi air panas selama 5 minit…
sedia untuk di makan..
Apa yang membuatkan ana tertarik dan memilih  Choco rice ini ialah kerana keranggupan dan kesedapannya yang berjaya membuatkan ana sukar untuk berhenti ketika sedang menikmatinya…
Untuk makluman korang juga WAHDAH DELIGHT sedang mencari rakan niaga di seluruh Malaysia bagi melancarkan lagi penjualan choco rice ini… 
Dan yang pastinya korang akan mendapat keistimewaan apabila bersama dengan WAHDAH DELIGHT… Antaranya ialah :
– Setiap rakan niaga akan diberikan no id masing-masing
– PERCUMA bahan promosi bagi rakan niaga yang aktif
-Maklumat anda akan disiarkan di majalah, media dan setiap medium pemasaran wahdah delight
-Mendapat hadiah bulanan/tahunan bagi rakan niaga yang mencatat penjualan tertinggi
-Akan dibimbing cara2 pemasaran dan bagaimana untuk melariskan produk
-Pertanyaan tanpa had..
Oh ya, sebelum ana terlupa WAHDAH DELIGHT kini sedang melancarkan promosi pembelian SET COMBO yang hanya berharga……
Amacam you all…dah cukup murah dah harganya…jom dapatkannya sekarang….
Macam mana nak mendapatkanya???
Anda bolehlah terus menghubungi WAHDAH DELIGHT di :
Laman web : WAHDAHDelight
Hotline : 016 – 772 4594

604 total views, 5 views today

anazarin

Seorang yang humble..masih newbie dalam arena blog...

5 thoughts on “BER “CHOCO RICE” DI PAGI HARI…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.