KENAPA ANDA PERLU MEMBELI DI FZ BOUTIQUE…

KENAPA ANDA PERLU MEMBELI DI FZ BOUTIQUE…

Assalammualaikum dan salam sejahtera to all readers.. Di hujung minggu nie para gadis tentu seronok menghabiskan masa bershopping di shopping complex terkemuka yang terdapat di Malaysia nie kan?? Yang para isteri pula tentu sibuk mengajak para suami menemankan mereka mencari pakaian yang boleh digayakan di pejabat…(gerenti ramai marah dengan statement ana nie kan)..
Namun bagi pengemar busana muslimah,.. Ana ada satu berita baik untuk dikongsikan bersama anda di simi… Di sini ana nak kongsi sedikit mengenai satu butik online yang menjual pelbagai jenis pakaian muslimah yang gerenti memuaskan hati anda semua… Butik yang ana maksudkan ialah “FZ Boutique ” yang telah dibangunkan oleh Puan Fazreen Abdul Wahab….
Kalau nak cerita pasal butik muslimah ini tentu anda semua tahu terdapat begitu banyak butik yang menyediakan barangan muslimah ini kan?? Namun ana betul-betul mengalakkan anda membeli di FZ Boutique ini???
Kenapa???

Sebab utamanya ialah jika anda membeli di FZ Boutique ini bermakna anda telah menyumbangkan sebanyak RM 1 ke badan-badan kebajikan daripada setiap pembelian yang anda lakukan di FZ Boutique ini…Ini bermakna bukan sahaja anda membeli untuk bergaya bahkan anda menyumbangkan kepada mereka yang memerlukan….
Untuk info lebih lanjut anda bolehlah melayari Fb/ FZ Boutique…

1,207 total views, 2 views today

3 Replies to “KENAPA ANDA PERLU MEMBELI DI FZ BOUTIQUE…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Pin It on Pinterest

Share This